Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eskişehirde hyundai servisi var mı?

'Accent Forum - Club' forumunda hsynoznr tarafından 15 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. hsynoznr

hsynoznr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hüseyin gider
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    eskişehir de hyundai servisine gittiyseniz ne gibi olumlu veya olumsuz şeylerle karşılaştıysanız paylaşabilir misiniz?servise gitmekte kararsız olan benim acil bilgi paylaşımına ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler

2. hsynoznr

hsynoznr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hüseyin gider
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    yokmu eskişehirden birileri

3. hsynoznr

hsynoznr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hüseyin gider
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:

4. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Hemşerim merhaba... eskişehirdeki servisler hakıında hiç bilgim yok şu iyi şu kötü diyemem ama yetkili servise gitmek bir çok yönden kafanın rahat olmasını sağlar... biraz daha pahalıdır ama kafan rahat olur... umarım eskişehirdeki servisler hakkında bilgi verebilecek bir arkadaşımız çıkar..

5. hsynoznr

hsynoznr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hüseyin gider
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    servislerin şöyle bir huyu var dyorlar değişmesine daha olan bir parçayıda değiştiriyorlar ve buda masrafın daha da artmasna sebep oluyo diyorlar.bizim amacımızda acil değişmesi gereken parçayı sağlam yerde garantili bir şekilde yaptırmak bu da servise çeviriyo yüzümüzü

6. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    huseyin hocam... gordugum kadari ile farkli konulardada eskisehirdeki servisler hakkinda bilgi almaya calisiyorsun... sitemizde eskisehirden uye sayisi cok fazla yok ondan dolayi sorularina yaniti bulamayabilirsin...

onun haricinde servise gitme sebebinizi yada aracinizla ilgili yasamis oludunuz bir probleminiz varsa burada bizlerle paylasirsaniz konu ile ilgili bilgisi olan arkadaslar mutlaka cikacaktir...

servislerle ilgili en dogru bilgiyede kendiniz ulasabilirsiniz bu kucuk bir arastirmaya bakar... bir problem yasarsaniz once yetkili servise gidin sorun ortami gorun sonrasindadasanayideki hyundai araclara bakan kucuk firmalara bakarsiniz.. en dogru kararida kendiniz vermis olursunuz... icinize yatan yere yaptirirsiniz... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

7. hsynoznr

hsynoznr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hüseyin gider
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    arabalarla 5-6 aylık bir birlikteliğim var.deneyimim hiç yok dediklerinizde haklısınız.benim kuruntum işte önce biraz bilgilenmeden ayaklar gitmiyo.o yüzden forumda aklımdaki soruların yanıtlarına benzer cevaplar alarak kafamda bir şeyler şekillendirip öyle harekete geçiyorum.en azından bilinçli olarak.teşekkürler yanıt için

8. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben eskişehirliyim arkadaşım forumada daha dün üye oldum
    eskişehirde 1 tane hyundai servisi vear zaten www.hyundai.com.tr ye girerseniz servisin nerede olduğunu görürsünüz eğer eskişehirli isenizde sanayi çarşısında özel servisler mevcut kime sorsanız gösterir.
    yani telaşa gerek yok. diyorum.

hatta gelin birgün beraer gidelim hem servise hem sanayi çarşısına bir çayımı içersiniz bu sebeblede tanışırız https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Düzenleyen : engin_er

9. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    eskişehirdeki servis OTOSAR, sararın servisidir. defalarca bu servisi kullandım. öncelikle kesinlikle pahalı ve eskişehirdeki tek servis olmanın verdiği rahatlıkla müşteri memnuniyeti onlar için pek önemli değil. ben ankarada ve eskişehirde duran birisi olarak ankaradaki 4 servisle OTOSARı karşılaştırabiliyorum.
    örneğin ankarada 97 accent için triger kayış değişimine 140-150 gibi fiyat veriyorlar eskişehirde aynı fiyat 230 tl.
    aynı parçalar için fiyat soruyorum eskişehirdeki yedek parça fiyatları ankaradakilere göre bariz daha yüksek. bir örnek daha vereyim: 2 sene önce debriyaj balatamı değiştirdim, fiyat 280tl dendi. arabayı almaya bir gittim 320 tl, sebebi şanzımanı açarken vida kırmışlar, helikol açma parası yazmışlar. adamlar kendi hatalarını müşteriye yansıtıyorlar.
    üstelik birşey daha var: 125 bin kmde taktıkları balata ötmeye başladı, sadece 40 bin km oldu, önceki balata ben arabayı 80 binde aldığımda vardı, yani önceki balata en az 50 bin km gitti, bu 35binde ötmeye başladı. kullandıkları parçadan şüphe etmeye başladım.
    sana tavsiyem madem bileciktesin, bursaya gitmeyi dene, ama bozüyükteysen eskişehir çok daha yakın.
    ben sadece zorunlu durumlarda yedek parça almak için otosarı kullanıyorum.

10. hsynoznr

hsynoznr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hüseyin gider
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    bende şöyle yaptırmayı düşündüm...serviste aracın nelere ihtiyacı var chek up yaptırıp bildiğim iyi bir ustaya gidip onun önerdiği yerden parçayı temin edip işimi görmek...böyle yapıcam kampanyada vaemış zaten chek up bedava bakalım cumartesiyi bekliyoz.

11. hsynoznr

hsynoznr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hüseyin gider
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:

Bu Sayfayı Paylaş