Merhaba arkadaşlar Babam ve ben yeni hyundai araba aldık Ben 2022 i20 1.4mpi AT6 Babam 2008 accent era 1.4doch manual İki arabanında bakımını yaptırmak istiyoruz fakat Eskişehir hyundai servisi kapandığı için dışarıdan güvenilir bir servise gitmemiz lazım. Desteklerinizi bekliyorum.
Arabalarınız hayırlı olsun , Eskişehir gibi bir büyük şehirde Hyundai servisinin kapanması kötü olmuş. Etrafınızda Ankara gibi yerlere götürüp bakım işinizi ilk defa yaptırmanız , geleceği için iyi olacaktır. Ankara veya Konya gibi servislerle muhattap olup işini gören arkadaşlardan bir tavsiye gelecektir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konyaya uğramasın . Era için hiç gelmesin .Beni kovaladılar . Arabanız çok eski artık fabrika uygun yağ bile getirtmiyor diyordu . Zamanı sündüre sündüre iş yapıyorlar . 3 saatte yağ değişimi yahu ... Fiyatı da cabası servisten ayrılma ustaya gidiyorum artık.
Eskişehir gibi bir şehirde garip bir durum...kapandiysa hemen başka bir servis acilabilmeli Araçlarınız için ise sanayiden güvenilir temiz kurumsal bir firmadan devam edebilirsiniz
Kütahya'da Hyundai Yetkili servis var. Eskişehir'e yakın, 45 dakika-1 saat. Onun haricinde sanayide tanıdığınız tamirciye gidin. Zaten, Hyundai fazla sorun çıkaran bir araç değil. 2008 model belki sorun çıkarır. 2022'de sorun olmaz. Eskişehir'deyim, 2016 model i20 için yağ değişiminden yağ değişimine sanayiye gidiyorum. O da Renault tamircisi arkadaşıma götürüyorum. Gerekli malzemeleri de Kütahya yetkili servisinden telefon ile aldım. Kargo ile geldi.
Era yı ziraat aletleri sokak ......... Oto ya götürebilirsiniz. Öbürü için garanti devam ediyorsa kütahyadaki yetkili servis mantıklı olacaktır. Değilse ...... Hyundai götürebilirsiniz.
kütahya tercih edilebilir. sonata'ya bile bakıyorlar. yağ değişimi ve ufak tefek şeyler için gidiyorum, hem de kendi parçalarımla. işçilikleri nasıldır bilemiyorum ciddi bir sorun için hiç gitmedim
Garanti yoksa Tucson u da akpınar otoya goturebilirsiniz. Biraz salaş biyerdir. Ama ustaligi çok iyidir. Hakkı neyse onu alır. Malzemeri kendinizin temin etmesi lazım. Ben servisten orjinal filtre seti, internetten yağ alip bu ustada işlem yaptiriyordum.
Evet memnun kaldık zaten bizim forddan önce toyota arabamız vardı 10 yıl Erhan Ustaya götürdük kendisini tekrar aradığımda evet hyundaide bakıyorum dedi. Parçaları kendimiz aldık.
Sonatanın yedek parça durumu nasıl ? 2.4 motor şanzımanı nsıl ? Bi iştahlandırmadı değil . 1.6 T- GDİ veya 2.4 G4KE arasında kaldım.