Merhaba ; Hasan ORTA Ben eski bir seatciyim artık değişim şart dedik ye hundai i 20 aldım inşallah doğru bir seçim yapmışımdır.
Hoş geldiniz. Tercihiniz inşallah sizin açınızdan hayırlı olmuştur... Eski Seatcılar Hyundai'ci olabiliyor ama Eski Hyundai'ciler başka bir şeyci olamıyor... Zira ben Hyundai aracı baya önce bıraktım ama dostlarımı bırakamadım...
hepinize teşekkür ederim. inş dediğiniz gibi hundai hayırlı olur benim için. gerçi araca binmek daha nasip olmadı bayi bu akşam teslim eder inşallah
Hayırlı olsun diyor aramıza hoş geldiniz yeni aracınızın kullandıkça artı ve eksilerini öğrenmek isteriz. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
teşekkürler. inşallah kullanmaya başlayınca sizlerle artı eksileri hakkında bilgi paylaşımı yapacağım. bende sizlerden modifiyeleriniz hakkında bilgi rica ediyorum. ne yaparsak ne alırsak daha hoş bir görünüme sahip olur aracım...
olur neden olmasın ınsanlar tek bır markayla ozdeşleşmemelı her marka her model bır gun ıhtıyaclar yada kosullardan elımızde yer alabılıyor.Allah kötusunden saklasın.Kımselere kaza bela vermesn.
Aynen Talha hocamın dediği gibi eski Hyundai'ciler Hyundaiciliği bırakamıyor, artık Hyundai arabası olmasa bile Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı uğurlu olsun