Selam Arkadaşlar, Yaklaşık 30-35.000 tl bütçem var ve tam otomatik şanzımanlı benzin veya lpg'li bir araç bakıyorum. Hedefim sorunsuz bir araç olduğu olduğu için japon veya kore araçlarına yöneldim. 30 bin liralara alınan fransız veya alman aracının, yaş ve kilometre itibari ile baş ağrıtabileceğini düşünüyorum. Listemi daralta daralta elimde şunlar kaldı. 1. Honda Civic EU8 Kodlu Model; Yollarda az rastlanan bir honda civic modeli... 5 kapılı geniş hacimli bir araç... 1.6 benzinli ve tam otomatik... 2. Toyota Corolla; Bu da artık büyük şehirlerde gitgide azalan bir corolla serisi... 1.6 motor tam otomatik şanzıman... Sizce hangisini almalıyım arkadaşlar ? Bu araçlardan en az birini kullanan oldu mu ? Tek isteğim yol ve motor sesini az alması, süspansiyonu yormayan ve sorun çıkarmayacak bir araç olması... Her türlü yorumunuzu beklerim... Not : Tam otomatik şanzımanlı ve 1600 motora kadar benzinli diğer model önerilerine de açığım... Dizel veya yarı otomatik, vstronik viteslere bakmıyorum...
corolla hb şu an büromuzda arkadaşımda var, hemen hemen hergün bineriz. konforlu yakıtı ideal, sorunsuz ve uzun yolda içeri ses alması az. Ben corolla derdim. honda o kasanın manueli komşumda var, oda iyi araç lakin yakıtı biraz fazla ve içeri ses alması ilr trim sesi azcık var hondada ama sanırım hondada performans bir tık iyi, motor sesi dr.
Gönül fotodaki Euro Civic, mantık Corolla hb diyor. O kasa Civic çok keyifli. Yüksek bir araç. Vitesin yeri değişik. Corolladan daha geniş,ferah. Ama sedanı gibi tutulmuyor. Corolla ise havada satılıyor. Kardeşimde vardı aynısı. 2006 hb sol otomatik. 80000 km'de ilana verdik geçen yıl 40000 TLye. 39500e 5 dakika sonra arayana verdik aracı. Alan da 43 yazıp ilana koydu. Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pek temizi kalmadı gibi. Kaldıysada çok para çekiyorlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tip tasarım olarak toyota sağlamlık olarakta bence o daha iyidir. honda iyi araba ama genç arabası genç arabası derken şunu kastediyorum hep ergenlikten çıkan ve genç tayfa markası honda genelde orjianali bozulmuş kurcalanan araba honda gençler çok modifiye edip çok kurcalıyor honda yı . toyota ise klasik sade insanların ailelerin tercih ettiği araba sınıfı ben olsam toyota alırdım ve otomatik arabada japondan başkası tercih edilmez.
Toyota da sol kasalar yani sizin baktiklariniz bence iceriye ses alma konusunda cok basarisiz bilesiniz 100-120 den sonra ruzgar sesimi dersiniz motor sesimi dersiniz allah ne verdiyse yalitim 100 km den sonra cok kotü bilginize LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Honda nin bu modeli kardesim de vardı. Ben de kullandım bir süre. Ses konusunda ciddi problemler var. Ben nedense honda nin sanzumanini hyundai kadar kararlı bulmuyorum bazı modellerinde. Belki de yipranmislik vardır ama bana hep öylesi denk geldi. Honda'nın altı yere bir tık daha yakın toyotaya göre. Temiz bulunursa sol güzel tercih gibi.. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu aracı beğendim ve almak üzereyim, ne dersiniz ? https://www.sahibinden.com/ilan/vas...s-1.6-ghia-kazasiz-cok-temiz-475852338/detay/
Manuel vitesi arkadaşımda var. Şu an 200 binde bakımları dışında sorun çıkarmadı desek yeridir. Arkadaşım memnun. Bende bindiğim zaman araçtan keyif alıyorum.
bende 2005 model manueli var, memnunum, sadece ön koltuklar çok konforlu değil, ama güzel araç pişman etmez bakımlıysa LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
civic bu kasası hakkında hiçbirşey bilmiyorum, toyotanın manueli yakın arkadaşımda var, 7 yıldır kullanıyor. bu araç avrupada, avrupa pazarı için üretildi diye biliyorum. hatta sedan corollaya göre çok daha iyi olduğunu öğrendim. bence tek sıkıntısı yol sesi, mesela aynı model astradan daha kötü. focusun bu kasasını da kullandım manuel vites,bence anca bu fiyat eder, hiçbir özelliğini görmedim, çoğunun iç konsolu dağılıyor. ses alıyor ve yol tutuşu da iyi değil.