era cd çalarlarındaki klasik bir sorun haline geldi cd çalar temizleyen cd ler var onu al bi dene eğer olmazsa cd çaları kullanamazsın cd okutamazsın sadece radyo olarak kullanırsın .
çok büyük bir sorun değil. temizleme cd'si sonuç vermezse 60 tl civarında bir ücrete gözü değiştiriyorlar
Bu mekaniği satan firmanın telefonu veya adresi varmı acaba..Reklama girmeden nasıl ulaşırım bu firmaya bende bıktım bu teyp sorunundan...
Benzer sorun bende de var. Nerdeyse 10 tane cd taktım hiç biri çalışmıyor. Kuzenin doblo'da çalıyo benim araçta çalmıyo. Cd çalar temizleyen cdleri nerden bulabilirim ?
hemen hemen bütün hipermarketlerde bulunuyor. yada gir elektronikçiye git onlarda var takıp 10 dakika kadar çaldırsa yeter
error 5 teybin cdyi okuyamadığını gösterir.Aynı sorunu bende yaşadım.İlk olarak temizleme cdsi kullandım (çoğu bilgisayarcıda var fiyat:7.5tl gibi)ondan bir sonuç alamadım sonra çakmaklıklara takılan fm mp3 lerden kullandım onda da ses olarak verim alamadım.Servise götürdüm optik göz değişecek dediler 140 tl istediler çok geldi.bir arkadaşımın vasıtasıyla optik gözün silinmesi gerektiğini öğrendim.Bu çok basit bir işlem teybi komple dağıtmaya da gerek yok teybin bulunduğu ön konsol tornavida yardımıyla sökülecek içinde 4 tane vida olacak onlar sökülüp teyp ayrılacak sonra teybin kaplaması sökülecek teybi komple dağıtmadan kulak temzileme çubukları ve az miktarda temiz su ile optik göz silinebiliyor.Bununla ilgili videolar youtube ta mevcut.Ben bu şekilde hem kendi aracımın hem de arkadaşımın aracının teybini kurtardım son derece basit bir işlem.
lanet bişey bu hyndainin cd çalarları cd yi okumuyor biraz radyo dinliyorum sonra tekrar deniyorum bi bakmışın aynı cd yi okuyo servis konusunna gelince teyp servisleriçok pahalı ben teybi komple değiştim taktım bi pioneer cd yi içine sokmadan okumaya başlıyo https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifusb girişi, de var arkaya da bi anfi bide woofer ohbe dünya varmış direksiyon kumnandam gitti ama naapalım en azından ses düzeldi