Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ergo isviçre sigorta

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda alivedi tarafından 26 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. alivedi

alivedi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sevgili hyundai dostları
    kasko yaptırmayı düşünüyorum ve servisin ergo isviçre ile anlaşması olduğunu belirtti. fiyatı da uygun geldi ve aynı zamanda birkaç güzel yanından bahsetti. ben de henüz karar vermedim ve sizlerin de görüşlerinizi almak istedim.
    kısacası ERGO İSVİÇRE hakkında neler söyleyebilirisiniz. Teşekkür eder , iyi akşamlar dilerim.

2. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben ergovisviçre den yapmak istemiştim çünkü iyi bir firma olduğunu duydum etrafımdan

ama bayii FİBA sigortayı önderdi ve onu yaptık, anlaşması onunla vardı sanırım

3. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    ben iki senedir ergo isviçreye yaptırıyorum sorun yaşamadım.temmuzda yenilenecek hesaplı hangisi olursa ona yaptırırım

4. Misafir

Misafir Guest

Yeğenim Ergoİsviçre'nin acentası, uzun zamandır çalışıyoruz, şimdiye kadar hiç bir şikayet gelmedi, isterseniz telefon açıp adımı verin ve Hyundaiclub'den aradığınızı söyleyipfiyat isteyin...

0216 651 75 17 Hakan Alkılıç... (firmanın sahibidir)

5. Misafir

Misafir Guest

ben de ergo isviçre Coşkun abilerden yaptırdım Allah a şükür birşey olmadı şimdiye kadar ama uygun fiyatlı yapıldı aksigortanın yarısı nerdeyse.full sigorta bir de.kaskoyu da sigortayı da ordan hallettik sağolsun coşkun abi...

6. boomerang1972

boomerang1972 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben bu ay ergo isviçreden yaptırdım aracımı geçen sene bu ayda yaptırmıştım sıfır araç. bu yıl yeniledik kazasızlık indirimi ve koruma dahil yani bu yıl maddi hasarlı kazada yapsam kaskom bozulmayacak 12 taksit 660 a yaptırdımyaptırdım

7. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Coşkun abi aradım ben Hakan bey yokmuş sekreter hanımdan bilgi aldım hesapladı filan 1839 tl tuttu arabayı ben 12750 ye aldım zaten 34 plaka olunca böyle oluyormuş https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

Bu Sayfayı Paylaş