19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ergani'de kaliteli petrol bulundu

'Sohbet' forumunda Murat1 tarafından 24 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    <h2 id="divAdnetKeyword2">
    </h2>Haber bölümü kitli olduğu için buraya açtım oraya taşınabilir ya da uygunsuzsa kilitlenebilir .

<h2 id="divAdnetKeyword2">
    </h2><h2 id="divAdnetKeyword2">TPAO tarafından Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki Güney Sarık-2 sahasında açılan kuyudan 36 gravitede kaliteli petrol bulundu. </h2>
    - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğüne bağlı sondak ekibinin Ergani ilçesi yakınlarındaki Güney Sarık-2 sahasında 2 ay önce açtığı kuyuda 700 metreden sonra <a name="aspx1" target="_blank"></a>petrol emarelerine rastlandı.

Petrol
    emarelerinin bulunması üzerine verilen talimatlar doğrultusunda kule
    ekibi sondaj çalışmalarını hızlandırdı. Sondaj çalışmalarında 2 <a name="aspx1" target="_blank">bin </a> 126 metreden alınan testlerin değerlendirilmesiyle çıkan petrolün 36 gravitede olduğu belirlendi.

Daha önce aynı bölgede Güney Sarık-<a name="aspx1" target="_blank">1 </a> kuyusunu açan TPAO'nun
    buradan sonuç alamamasından sonra Güney Sarık-2 kuyusunda yüksek
    graviteli petrol elde etmesi sevinçle karşılandı. Sondaj kulesinin
    sahadan ayrılmasından sonra üretim ekibinin sahayı devralarak üretime başlayacağı bildirildi.

TPAO yetkilileri, rezerv ve üretim konusunda <a name="aspx1" target="_blank">bilgi </a> vermenin henüz erken olduğunu belirterek, günlük üretim konusunda üretim ekibinin sonuç açıklayacağını söyledi.

2. holiday40

holiday40 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    süper haber ama gene kazık yakıt bizim ülkemizde

3. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Zaten bu kadar yüksek ötv ve kdv alındıktan sonra kendi petrolümüzü çıkarabilmemizin bi faydasını göremeyiz . 100tl de toplan 67 lira vergi ödüyoruz :)

Bu Sayfayı Paylaş