<h2 style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font: inherit; ">Değerli arkadaşlar , malum eralardaki oto eyp sorunu çoğunumuzun ömrünü çürütmeye yetmiştir. Ne yeni cd çalar ne eski cd çalar. Sürekli takılır. Artık bu beş para etmez oto teybinden kurtulmak istiyorum. Ben aşağıdaki ikisine çok takıldım. Bu cihazları taktıran var mı ? yada başka markada olur . Anlayacağınız yardıma ve bilgiye ihtiyacım var . Neler yapılabilir ? (aracım 2008 era team cd+mp3) </h2><h2 style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; font-size: 14px; font: inherit; vertical-align: line; color: rgb(214, 0, 0); font-family: sans-serif; "> </h2><h2 style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; font-size: 14px; font: inherit; vertical-align: line; color: rgb(214, 0, 0); font-family: sans-serif; ">Jameson JS-955 7'' TV'li Navigasyon+Oto Teyp</h2><ul ="side"="" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; font: inherit; vertical-align: line; list-style-: none; list-style-: initial; list-style-: initial; overflow-x: ; overflow-y: ; color: rgb(68, 68, 68); font-family: sans-serif; line-height: 14px; "><li style="margin-top: 0px; margin-right: 4px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 2px; padding-left: 8px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-image: initial; font-size: 11px; font: inherit; vertical-align: baseline; background-image: url(http://www.bimeks.com.tr/img/details/bullet.gif); background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; display: inline; background-position: 0px 5px; background-repeat: no-repeat no-repeat; ">Bluetooth<li style="margin-top: 0px; margin-right: 4px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 2px; padding-left: 8px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-image: initial; font-size: 11px; font: inherit; vertical-align: baseline; background-image: url(http://www.bimeks.com.tr/img/details/bullet.gif); background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; display: inline; background-position: 0px 5px; background-repeat: no-repeat no
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=25802 yukarıdaki konuda arkadaşlar bu konuyu tartışmışlardı, umarım faydalı olur
Benim aracım start era, ama double şeklinde olan orjinal usbli teypten aldım gayet memnunum. Ne takılma ne kesme var
hocam teyb markası neydi sizinkinin. Ayrıca direksiyon kumandası yeni teyble çalışıyo mu ? Düzenleyen : afaydin33
start modellerde direksiyon kumandası yoktur. ama ayar yapılarak direksiyonda kumanda olan araçlarda kumandayı sorunsuz kullanabiliyorsunuz.
merakımdan soruyorum. benim araç 3 aylık. şu an bir problem yok. ben accent eranın en çok teybini beğeniyorum. daha hiç problem çıkartmadı. gerçektende uyduruk bir teyip mi?
Yeni Aldığım Era Mode Paket Aracımın direksiyondan kumandası ile ilgili sormak istediğim bir konu var. Kullanan bilen arkadaşlar varsa eğer yardımlarını rica edeceğim. Direksiyondan kumandada 3 Ad. tuş var Volume Seek Mode Mode tuşu Radyonun Fm1 Fm2 Kısa dalga bantları arası geçiş yapıyor Volume ses için Seek Tuşu ise bir kanalı dinlerken frekansı ileri geri alıyor. Yahu en gerekli olan işlemi nasıl yapacağız. Bir kanalı dinlerken sonraki yada önceki kanala direksiyondaki kumanda ile gidemiyormuyuz ? (Örneğin hafızada 1 Nolu tuşta Power Fm çalıyor 100.00 Frekans. 2 Nolu tuşta 104 Radyo D var) 1 den ikiye ileri gitsin diye seek tuşuna basınca 100 frekansından ileri (yada geri) gidiyor manuel olarak. Kullanım kitabına baktım bütün forumu gezdim ama cevap bulamadım. Umarım ben becerememişimdir yoksa Önceki sonraki kanala bakamadıktan sonra direksiyondan kumandanın hiç bir anlamı kalmıyorki Saygılar Düzenleyen : mgdv
Dostlar direksiyondan kumanda ile radyo kanalı değiştirebilen varmı hafızadaki kanalları gezebilen bir tek benmi dert ettim bu konuyu(direksiyondan hafizadaki kanallara bakamama olayını) Düzenleyen : mgdv