Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Eraya Oto Teyp+Navigasyon

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda afaydin33 tarafından 30 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <h2 style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font: inherit; ">Değerli arkadaşlar , malum eralardaki oto eyp sorunu çoğunumuzun ömrünü çürütmeye yetmiştir. Ne yeni cd çalar ne eski cd çalar. Sürekli takılır. Artık bu beş para etmez oto teybinden kurtulmak istiyorum. Ben aşağıdaki ikisine çok takıldım. Bu cihazları taktıran var mı ? yada başka markada olur . Anlayacağınız yardıma ve bilgiye ihtiyacım var . Neler yapılabilir ? (aracım 2008 era team cd+mp3) </h2><h2 style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; font-size: 14px; font: inherit; vertical-align: line; color: rgb(214, 0, 0); font-family: sans-serif; ">
    </h2><h2 style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; font-size: 14px; font: inherit; vertical-align: line; color: rgb(214, 0, 0); font-family: sans-serif; ">Jameson JS-955 7'' TV'li Navigasyon+Oto Teyp</h2><ul ="side"="" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; font: inherit; vertical-align: line; list-style-: none; list-style-: initial; list-style-: initial; overflow-x: ; overflow-y: ; color: rgb(68, 68, 68); font-family: sans-serif; line-height: 14px; "><li style="margin-top: 0px; margin-right: 4px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 2px; padding-left: 8px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-image: initial; font-size: 11px; font: inherit; vertical-align: baseline; background-image: url(http://www.bimeks.com.tr/img/details/bullet.gif); background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; display: inline; background-position: 0px 5px; background-repeat: no-repeat no-repeat; ">Bluetooth<li style="margin-top: 0px; margin-right: 4px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 2px; padding-left: 8px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-image: initial; font-size: 11px; font: inherit; vertical-align: baseline; background-image: url(http://www.bimeks.com.tr/img/details/bullet.gif); background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; display: inline; background-position: 0px 5px; background-repeat: no-repeat no

2. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  3. ksswat

ksswat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  4. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam çok sağolasın...

5. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Benim aracım start era, ama double şeklinde olan orjinal usbli teypten aldım gayet memnunum. Ne takılma ne kesme var :)

6. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam teyb markası neydi sizinkinin. Ayrıca direksiyon kumandası yeni teyble çalışıyo mu ?

Düzenleyen : afaydin33

7. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    start modellerde direksiyon kumandası yoktur. ama ayar yapılarak direksiyonda kumanda olan araçlarda kumandayı sorunsuz kullanabiliyorsunuz.

8. otastekin

otastekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    merakımdan soruyorum. benim araç 3 aylık. şu an bir problem yok. ben accent eranın en çok teybini beğeniyorum. daha hiç problem çıkartmadı. gerçektende uyduruk bir teyip mi?

9. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    cd okuma sıkıntıları oluyor bazen, yoksa ses olarak emsallerinden kötü değil

10. otastekin

otastekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aman cd ise problem değil. ben zaten usb kullanıyorum ;)

11. mgdv

mgdv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yeni Aldığım Era Mode Paket Aracımın direksiyondan kumandası ile ilgili sormak istediğim bir konu var.
    Kullanan bilen arkadaşlar varsa eğer yardımlarını rica edeceğim.

Direksiyondan kumandada 3 Ad. tuş var
    Volume
    Seek
    Mode

Mode tuşu Radyonun Fm1 Fm2 Kısa dalga bantları arası geçiş yapıyor
    Volume ses için
    Seek Tuşu ise bir kanalı dinlerken frekansı ileri geri alıyor.

Yahu en gerekli olan işlemi nasıl yapacağız.
    Bir kanalı dinlerken sonraki yada önceki kanala direksiyondaki kumanda ile gidemiyormuyuz ?
    (Örneğin hafızada 1 Nolu tuşta Power Fm çalıyor 100.00 Frekans. 2 Nolu tuşta 104 Radyo D var)
    1 den ikiye ileri gitsin diye seek tuşuna basınca 100 frekansından ileri (yada geri) gidiyor manuel olarak.
    Kullanım kitabına baktım bütün forumu gezdim ama cevap bulamadım.
    Umarım ben becerememişimdir yoksa
    Önceki sonraki kanala bakamadıktan sonra direksiyondan kumandanın hiç bir anlamı kalmıyorki
    Saygılar

Düzenleyen : mgdv

12. Hayrettin82

Hayrettin82 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Hayrettin DALDAL
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Keşke 207 eralarıdada USB li olsaydı çünkü en kaliteli CD lerde bile okuma sorunu var.

13. durs

durs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2009 teamım var hiç bir teyip sorunu yaşamadım . Bence seside gayet net yeterli

14. mgdv

mgdv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dostlar direksiyondan kumanda ile radyo kanalı değiştirebilen varmı hafızadaki kanalları gezebilen bir tek benmi dert ettim bu konuyu(direksiyondan hafizadaki kanallara bakamama olayını)

Düzenleyen : mgdv

15. Emir-07

Emir-07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim bildiğim direksiyondan kumanda ile radyo kanalı değiştirilmiyor
    sadece arama yapılabiliyor

16. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

hocam kesinlikle katılıyorum. kanal değiştirememek çok saçma.

17. buraktayiz

buraktayiz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Burak TAYİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Merhabalar hocam bu direksiyondan kanal değiştirememe sorununu çözebildinizmi acaba.Saygılarımla

Bu Sayfayı Paylaş