selamlar. erabama cumartesi günü brc lpg taktırdım. milasta taha mühendislikte takıldı. fiyat 1.500 TL 14 taksit. 2 ay ertelemeli. heralde kendi fiyatını kendi kendine çıkartır. dün ruhsata işlettim. 275 lira ruhsat işlemleri için harcadım. 1 depo kullandım daha. performansı çok iyiydi. aygaz kullandım. şu an şehir içi ve şehir dışı karışık oldu. 24 kuruş yaktı. lpg litresi 2.28 liraydı. 1.000 km sonra ayar yapılacakmış. o zaman daha az yakar dediler. umarım memnun kalırım...
hayırlı olsun..yeni taktırdığınıza göre araştırmışsınızdır..genelde brc öneriliyor ama lovato ile brc arasında bir karşılaştırma yaptınız mı?
bende artık benzine dayanamıyorum..bu kışa girmeden gaza geçeçem artık kaçar yok.atıker düşünüyorum .inş sorun olmaz..
brc daha iyidir biz atiker in memleketinde konyada taktırdık pek randıman alamadık bazı arabalar sevmezmiymiş neymiş tüpü ... brc bakının bence...
teşekkürler. biliyorsunuz eralara fabrika çıkışı diye brc takıyorlar.bende bu sıfır araçlara brc takan yere taktırdım. dükkan sahibi tanıdık. kendisi özellikle brc tavsiye etti. abimde 99 model accent yumurta kasa var. onada zavolli takmıştı. arada 50 TL fiyat farkı vardı. yani bana işin ehli brc tavsiye ettiği için taktırdım.
Hayırlı olsun BRC çok doğru ve isabetli bir tercih olmuş inşaallah sıkıntısız kullanırsınız ve alışma payı yani 1.000 km sonra çok daha az yakacaktır bundan emin olabilirsiniz