Arkadaşlar aracın Debriyaj BAskı Balatasının uzun ömrü açısından hepimiz bildiği bir püf noktası vardır hani; ''Seyir halinde ayağın debriyaj pedalı üzerinde olmaması gerekir!'' İşte ben maalesef oldum olası bunu yapamıyorum!!! YAni seyir halindeyken ayağım sürekli debriyaj pedalının üzerinde..(Üzerinde derken çoooook hafif derece de..Ayağımı heran debriyaja basacakmış gibi üzerinde tutuyorum!) Dolayısıyla takdir edersiniz ki sol bacağım ve ayağım kasılıyor,acıyor..Ama ne yaparsam yapayım (Uzun yol hariç) bu huyumdan vazgeçemiyorum.. Buna nasıl bir çare bulabilirim diye düşünüp duruken Googlede şuna rastladım.. http://www.resims.net/arabalar-renault-laguna-gaz-fren-debriyaj-5201.htm Acaba Era için Servis'te,ya da Sanayi de,aksesuarcılarda,parçacılarda verilen linkteki fotoda görüldüğü gibi ayağın pedala çok daha rahat nüfuz edip,dolayısıyla daha rahat edeceği, GENİŞ debriyaj pedalı bulunur mu? Pedalı komple değiştirmeden (Sadece o plastik kısmını düşünün) çıkarıp yerine böyle daha geniş bir plastik takılabilir mi? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..