arkadaşlar.herkes yaptırıyor.fakat nasıl nerde yapıldığını hiç bilmiyorum.ben aracımın farına kaş attırmak istiyorum.acaba servisler yaparmı.ben izmirde oturuyorum
reklamcılara giderseniz folyo ile 5dkda yaparlar servisler yapmaz bunu erada kaputu takip edecek sekilde yaparsanız kaput uzatılmış gibi olur cokda güzel durur 5 ytlye yapıyorlar burada
film işleriyle ugrasan varsa yapabilir ama bunu folyo ile yapıyorlar aksesuarcılar yaparmı bilmiyorum sanayiye gidip burada nerede reklamcı var diye simitçiye sorsanız size tarif eder cok kısa sürer hemen yaparlar taksileri sarı folyo ile kaplıyorlar aynı işlemi farınızın üst kısmına yapacaklar cok basit bi ilem
gövde rengini tutturamayabilirler yani folyoları reklamcılar hazır alır bu yüzden aynı rengi bulmak biraz zor ama genelde siyah yapılıyor kaş güzelde duruyor mat siyah olunca
bence hiç yaptırma bi süre sonra folyo rengi solunca kötü durmaya başlar çıkartıncada farda iz bırakır en güzeli fiber olanlar daha sağlıklı...
Arkadaşım reklamcımısın sen folyonun rengi solmaz izde bırakmaz eğer kalırsada sentetik tinerle yada kolonyalı mendille çok rahat çıkar sadece folyoda zamala kalkma olur oda kurcalanırsa
arkadaşım ben yaptım ordan biliyorum...bunlar benim görüş ve düşüncelerim...reklamcı değilim sadece reklamcılarmı biliyor memlekette folyonun fiziksel özelliklerini... Düzenleyen : tuscaan
KAliteli folyo ömür boyu renk vermez yaparken dandik folyo kullanmışsın bidaha yaparsan oracal yada 3m kullan farkı gör
ben aradığımda getir farı söküp kalıp çıkartmamız lazım dediler... yok daha neler... hem para vericem hem arabayı kobay yaptıracağım..git al bi far hurdacıdan çıkar kalıbını sat....