Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era'ya cam kaldırma modülü

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ugurdogan tarafından 12 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar.Bugün aracımı servise bıraktım.gitmişken cam kaldırma modülü taktırayım dedim.100 liraya anlaştım.kredi kartından çektiler.eve geldim.aracı bugün saat 5 te teslim alcam.fakat demin aradılar servisten.Bu araçlara cam kaldırma modülü takılmıyor dediler.Doğrumudur acaba

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    nasıl yanii https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    koskoca yetkili servis binlerce satılan ve piyasada en çok bulunan hyundai olan eraya cam kaldırma modülü takılamayacağını bilmiyor mu https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    yuhh artık https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif, parayı neden alıyorlar madem,
    benim kafam almadı bu olayı, burnuma pis kokular geldi yanii, ne çevirdikleri belli değil yanii.

forumda aratırsanız cam kaldırma modülü taktıran vardı, servistemi dışardamı taktırdılar bilmiyorum ama arama bölümünden bakarsanız iyi olur.

3. Birol Çalışkan

Birol Çalışkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende servıste taktırdım ve 30 dk bıle surmedı
    bencede
    bı sorun sorusturun

4. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen coşkun abi.Hem arabanın era olduğunu biliyolar.hem takıyoz diyolar,hem parayı alıyolar,demin aradılar bu modele olmuyor dediler.Halbuki oto elektrikçisine sormuştum 1 saatte takarım demişti.

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
  6. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Yoksa takarken birşeyler olduda takmaktan vazgeçtiler.

7. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Vallaha servislerin de biyerleri kalkmış.eskisi gibi ilgilenmiyolar zaten.gitceğimize pişman oluyoruz.

8. cem_uar

cem_uar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aslında biryerleri kalkmasa iyi olur. arabayı alana kadar havada binbir takla atıyorlar. bunlar nasıl olsa dereyi geçtiler diye düşünüyorlarsa kendileri bilir. bana arkadaşlar memnun musun, bizde alalım mı dediklerinde gerekli olan cevapları veririz. tek araba satanlarda hyundai değil birçok firma çok değişik koşullarda satıyorlar. müşteriye iyi davranmaları kendi çıkarlarınadır.

9. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    servislerden hepsi iyiniyetli değil malesef...
    art niyetli düşünen türlü fırıldak çevirenler var..
    çok dikkat etmek lazım mecbur kalmadıkça uğranmaz servise filan..
    satana kadar müslüman sonra papaz gözüyle bakıyolar sanki!...

10. cem_uar

cem_uar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    siteden birçok arkadaş şu cam otomatik kaldırma sisteminden taktırdıklarını söylüyorlardı. ayrıca hepsiburadanın kullanıcı yorumlarında sadece birkaç araçta problem yaşandığı yazılıyordu. hyundai bunlardan birisi değildi.

11. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar cevap için çok teşekkür ederim.Bugün aracı servisten aldık.Sonunda 4 amartisörü de değiştirceklermiş.Ayrıca direksiyon burcunu değiştirceklermiş.Xenon far dada sorun vardı.Kısa dan uzun a geçerken takılıyordu.P.tesi sabahtan servise götürcem tekrar arabayı.Hepsini garanti den yapcaklar.İnanırmısınız bu sorunlardan tam 3 kere gitmiştik hep sallamışlardı.Bu sefer başlarına taş düştü galiba http://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifFAKAT EN ÖNEMLİSİ:CAM KALDIRMA MODÜLÜ...SERVİS TEN VERİELN CEVAP AYNEN ŞÖYLE:SİZİN ARABA STYLE MODEL ERA.BU MODELLER ELEKTRİKLİ.EĞER TAKARSAK SORUN ÇIKARABİLİR DEMİŞLER PEDERE.SİZCE CEVAP NORMALMİDİR BEYLER.

12. cem_uar

cem_uar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zaten camların elektirikli olması gerekmiyor mu? manuel camlara zaten cam otomatiği olmaz. hepsiburada satılan cam kaldırma modulleri 2li veya 4lü olarak satılıyor. 2 camı otomatik olanlar 2li, 4 camı otomatik olanlar 4 otomatiklisini alıyor.

13. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne sorunu cıkaaracak ben 2 yıldan beri kullanıom 2 li sinden keske 4 lu alsaydım pişman olmustum ama cok memnunum ve karizmasıda cabası :)

14. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    benimki era değil ama hiç sorun yaşamadım.

15. kendimce

kendimce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eminim serviste takmayı denediler ve senin cam düğmelerini kilitleyen düğmein basılı olduğunu farketmediler ve doğal olarakta bir türlü camları kaldırmayı başaramadılar. en sonunda araçta çalışmıyor dediler.

16. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Benim araç da Era Team modeli. Aracı aldıktan kısa bir süre sonra Tuning dükkanlarından birisinde yarım saat içinde 4'lü cam modülü taktılar. Yaklaşık olarak 4-5 aydır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım.. Yetkili servis dışında yaptırınca garantisi kaybolur korkusuyla mı yaptırmıyorsunuz?

17. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar hala anlamış değilim.Bizim burada oto elektrikçisi var.Adama ısrarla sormuştum bizim arabaya olurmu diye.1 saatte hallederim demişti bana.Hemde 4 cam kaldırmaya 70 lira fiyat vermişti.Servis olsun,içimiz rahat etsin dedik.100 liraya anlaştık.Parayı verdikAdamlar bu araç diğer araçlar gibi değil.Sorun çıkarabilir ilerde dediler.Cevapları beni tatmin etmedi ama yarın yine gircem servise.4 amartisör ile direksiyon burcunu değiştirceklermiş bakalım

18. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    diğer servislere sor.olmassa git dışarıda taktır rahat edersin.

19. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mustafa abi gerçekten sorun olurmu ya.sen daha tecrübelisin.araç full diye arıza çıkarırımı

20. Özgür

Özgür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2000 model eski aracıma taktırmıştım; ancak aşağı yukarı 30000km sonra araçtan bazen yanık kokusu almaya başladım. Sonraları cam yukarı çıkmamaya başladı. Servise gösterdiğimde cam kaldırmak için takılan modülün yanmış olduğunu söylediler. Ayrıca kablolar da yanmıştı. Bunun üzerine cam kaldırma modülünü iptal ettim. Bilginize

Bu Sayfayı Paylaş