Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era'ya Alarm tavsiyeleriniz ?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda @ykut tarafından 2 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aracıma alarm almak istiyorum yardımcı olur musunuz...
    bugun servisten 150tl fiyat aldım
    cam kapatma modülüne de ek para istenildi o da 100tl yani 250 liraya mal oluyor

ben kapıları kilitleyip gittiğimde camların otomatik kapanmasını istiyorum..
    kumanda üzerinden bagaj kapağının açılmasını istiyorum...

marka ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

2. RiKaMeKATo

RiKaMeKATo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Alarm olarak cenmax öneririm önceki aracımda vardı uzun yıllar sorun çıkarmadan çalıştı alarm fiyatları hakkında bir bilgim yokama cam kaldırma modülü 100 TL gerçekten çok pahalı sanayiden 50 TL ye temin edebilirsiniz ayrıca sanayiden alarm fiyatlarını araştırınız.

3. enginbozkurt

enginbozkurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadasım on arka olmak uzere ıkı adet cam kaldırma modulu takılması gerekıyor o da ıkı adat 100 lıraya patlar alarm da ben konusan alarm taktırdım 120 lıra

4. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    alarm konusunda net bir fikrim yok oldukça fazla marka ve çeşit var her bütçeye uygun seçenekler var seçim tabi ki sizin ancak cam kaldırma modülünde linkini verdiğim ürünü inceleyin, kargo da ücretsizmiş, alarmı taktırırken bunuda araya sıkıştırırsınız montaj ücreti de uyguna gelir https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

http://www.hepsiburada.com/otomatik-cam-kaldirma-modulu-4-cam-341406/productDetails.aspx?categoryid=26026&productid=otm341406

5. Techno

Techno Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben alarm hiç düşünmedim ama anahtardan bagaj açma ve sustalı anahtar istiyorum. Yaptıran varmı?

6. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cam kapatma modulunden 2 tane dıyen arkadasım..senın 4 lu cam kaldırma modulunden haberın yok galıba..

bak asagıdakı lınke...fıyatı kac tl..http://www.hepsiburada.com/otomatik-cam-kaldirma-modulu-4-cam-341406/productDetails.aspx?categoryid=26026&productid=otm341406

7. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ayrıca gercı arkasım vermıs lınkı bende tekrar verdım kusura bakmayın..bagajın kumandadn otomatık acılması ıcın bagaj kılısınde motor olması gereklı.kılıdı kumanda edecek..o olmadan olmaz o dedıgınız ıs..

8. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eraya alarm taktıracaksanız servısten orjınal alarm taktırın butun soketler orjınal hıc bır kablo kesılmeden montaj yapılıyor...hemde garantılı...3-5 kurus ıcın aracınızı tehlıkeye atmayın...konusan alarm falan hıkaye...en kalıtelı alarm su an pıyasadakı..cenmax tır..hyundaıde zaten cenmax ıle anlasmalı....bılgınıze..

9. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yeni nesil araçlarda bence alarma gerek yok.Sadece cam kaldırma modülü eklesen yeterli olur diye düşünüyorum

Bu Sayfayı Paylaş