Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eranın sağlamlığı ve güvenliği

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda belive2 tarafından 30 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eranın güvenliği konusunda bir bilgisi olan varmı

2. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    <DIV ="left newcaps">HYUNDAI ACCENT SEGMENTİNİN EN GÜVENİLİR ARACI
    <DIV =right style="WIDTH: 200px">
    <DIV =left style="MARGIN-TOP: 9px; WIDTH: 25px">[​IMG]
    <DIV ="left mt10 allnews" style="WIDTH: 175px">Haberler sayfasına geri dön
    <DIV ="left pt20">
    <DIV ="left hmctext" style="WIDTH: 720px">
    <DIV =left>[​IMG]
    <DIV =cont1 style="TEXT-ALIGN: justify">

Zengin model yelpazesiyle her türlü isteğe ve zevke cevap veren Hyundai, tüm dünya çapında araçlarıyla ödülleri kazanmaya devam ediyor. Hyundai’nin en çok tercih edilen modelleri arasında ön sıralarda yer alan ve Türkiye’deki Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda da üretilen Accent modeli, Amerika’nın önde gelen bağımsız araştırma kuruluşu J.D. Power and Associates’ın en son gerçekleştirdiği VDS’te (Vehicle Dependability Study – Araç Güvenilirliği Çalışması) kendi segmentinin en güvenilir aracı seçilirken Hyundai de marka olarak sanayi ortalamasından daha iyi bir değer elde ederek tüm markalar arasında 13’üncülüğe yükseldi.

Kasım 2004 ile Nisan 2005 arasında satılan araçlar arasında 52 binden fazla kullanıcıyla yapılan güvenilirlik araştırmasında, araçlarda yaşanan problemler ve karşılaşılan sorunlar inceleniyor. Bu tarihler arasında Hyundai Accent satın alan ve günümüze kadar kullanan araç sahipleri, en az problemi bildirerek Hyundai Accent’in araştırmadan birincilikle ayrılmasını sağladılar. Accent, 100 araç başına sadece 187 adet problem kaydıyla en düşük değeri elde etti ve 2007 yılı sonuçlarına göre tam yüzde 20 oranında başarı artışı sağlayarak birinci sıraya yerleşti. Gelişim gösterilen konular arasında başta motor, klima ve koltuklar ilk sırayı aldı.

Hyundai ise, tüm modellerinde yaşanan gelişmeyle birlikte marka olarak 2007’ye göre yüzde 14 oranında artış sağladı ve 100 araç başına yaşanan problem sayısında tam 28 puan birden gerileyerek 200 puana düştü. Sektör gelişimi sadece 10 puan iken Hyundai bunun yaklaşık 3 katı bir iyileşme kaydetmiş oldu. Hyundai ayrıca “lüks olmayan markalar” sıralamasında da 13’üncülükten 6’ncılığa yükseldi. VDS çalışması, üç yıllık kullanım sonunda araçların sürüş, yol tutuş, fren, klima, koltuk, motor performansı, sürüş dinamikleri, iç ve dış dayanıklılığında oluşan problem belirtilerini ölçüyor.

Hyundai Motor Amerika Ürün Kalite Direktörü Barry Ratzlaff ödül ile ilgili şunları söyledi: “Kaliteyi öncelikli ilke belirlememiz, tüketicilerimizin bu tip araştırmalarda ürünlerimize gösterdiği güven ile karşılığını veriyor. Tüketici aldığı ve hayatı boyunca kullandığı ürünlerde yüksek kaliteyi hak ediyor. Kalite ve güvenilirlikte elde ettiğimiz bu başarı, uzun dönem kullanım için istenilenlere cevap verdiğimizi gösteriyor”. Hyundai daha önce J.D. Power and Associates’in yaptığı IQS ve APEAL araştırmalarında da birçok birincilik kazanmıştı.

3. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hangi sınıfta tabi clio ile kyaslarsan her araba 1. cıkar

4. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya doğru dürüst bir kıyaslama ve elle tutulur bi örnek göremedim ben eğer bilen duyan varsa bizi aydınlatırsa sevinirim

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    eski accentlere göre diyorsan;büyük fark var sağlamlık yönünde.bi kere kaporta sacı 2 katı sağlam...eskilerde yaslandığın zaman yamuk yumuk olurdu ama bu gayet sağlam

6. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Güney kuzey kore ayrımından dolayı. amaerika güney korenin herşeyini abartıyor. Diğer ülkelerin yorumları daha gerçekçi olur... Zaten assan ne kadar güvenilir bilemem. Duruş olarak sağlam duruyor ancak virajlarda yüksek hızlarda pek güven vermiyor...

7. 06_06_06

06_06_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era sağlam bir araç değil .Eski kasa hyundailer yumurta kasa milenyum kasa admira lar eralardan daha sağlam bir araçtır .

8. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Neye dayanarak böyle bir yorum yaptın aksini ispatlayabilirmisin..?

9. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    Allah allah yine bir fake kokusu geliyor burnuma

10. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    Elantra sorulmuyor kardeş,ERA soruluyor.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

virajlara gayet sağlam giriyor.210 km/h hızda bile yere oturup gidiyor.sonuçta kullanan bilir sınıfına göre süper yol tutuşu var
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

11. Misafir

Misafir Guest

Yaklaşık 8 aydır Era'ya biniyorum, her türlü arkasındayım...

12. 06_06_06

06_06_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kullanmasam bilmesem bu dediğinize belki inanırdım.Ama yinede belki diyorum dikkatinizi çekerim.Şimdilik gülüp geçelim hep beraber bence bu msj da silin herkesi güldürmeyinhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

13. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Hocam era kullanmadığım araç olsa neyse.. araçın yol tutuşu fena değil. aracın hoplama , zıplama problemi var. bu konuda şikayetçi olan ben değilim mahkemelik çok insan var. Ancak otomobilden anlayan biri erann yüksek hızlada güven vermediğini anlayabilir. zor bir olay değil. Burada amaç aracı kötülemek değil. yüksek hızda ufak bir tümsek kesgin bir virajda gelen sesler zıplamalar kontrolsüzllük belirtisidir..

14. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    sen kendine gül sevgili kardeşim,bişey yazacam ama buraya uygun düşmezhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era sağlam mı diye başlayan konu hemen 210 km de zıplayıp hoplamasına geliyor valla hayret ediyorum. 210 km den bahsederken düşünmek lazım önce. bu nedir ya. bu araç normal şartlarda sağlam ve güvenilir mi ona bakın önce. 210 km de hiçbir araç güvenilir değildir. böyle bir hızda eradan sağlamlık v.s. beklemek pekakılcı gelmiyor bana...

16. Misafir

Misafir Guest

bende bu tc kimlik le üyeliğin arkasındayım abihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

17. gurkantali

gurkantali Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    gürkan tali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    2 0cak 2008 'den beri era sahibiyim sağlamlık , problemsizlik , yakıt açısından gayet memnunumsadece bazı arkadaşların dediği gibi biraz hoplama var ama bu fiyata bu donanımda araçta da o kadar kusur olsun yani ne bekliyoruz bu araçtan anlamadım mercedes gibi mi olsun ayrıca çok övülen diğer markaları da biliyoruz merak eden varsa şikayetim var.com 'a girip bakabilir o dünya :) markalarını

18. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben bi ara merak edip araştırdım Euroncap te testi yok ancak amerikadaki test kuruluşu testi yapmış ANCAP olabilir hatırlamıyorum. Full hava yastıklısı 4 yıldız. Bilginize.

Düzenleyen : polimer

19. denizferidun

denizferidun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben bişi soracam eraların 70 000 den sonra direksiyonu kitleniyomuş aslı astarı varmı acaba

20. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bide bu arabayı 14 aydır kullanıyorum. Motor süper 1.5 crdi müthiş üstü iddia ediyorum 1.6 benzinlilerin hepsiyle boğuşur ara hızlanmalarda da hepsini tokatlar. Araba genelde sorunsuz. Ancakkkk
    1- kabin içinde ve dış kaporta da allah aşkına araba diyorki sen bana ne kadar para verdiysen bende o kadar malzeme var. Yani plastik yığını bir iç. Oturdukça kendiliğinden toplanan koltuk döşemesi. Ne diyeyim biz bu kadar para verdik bu arabanın suçu değil zaten daha kaliteli olsa 3-4 milyar fazlaya satılır.

Bu Sayfayı Paylaş