era'nın orjinal amortisörü maysan-mando diye biliyorum... bugün aracı yıkarken bi körüğü kaldırıp bakayım dedim federal power yazıyor sanırım bu başka bir marka oluyor arkalara bakamadım göremedim...2000 kmdeyken lokurtu yüzünden 4 amortisör değişmişti şimdi servis benim sıfır km garantili aracıma yan sanayi bir parça takmış ne ypmam lazım?? bu federal power nasıldır kalsın mı yoksa gidip uğraşayım mı bilemedim...(bunu yapan lüleburgaz servisi)
orjinali maysan mando'dur. sizin arabanıza tahmin ettiğiniz gibi yan sanayi federal power takılmış. yanlış hatırlamıyorsam çin malıydı. servisle gidip görüşün.
ilk fırsatta gidicem bu 2 oldu bakımdada bir kere parçaları acayip markalarda takmışlardı istanbula merkeze şikayet edince hemen değiştirdiler.. ama şöyle bir durum var elimde değiştiğine dair bi belge yok iş emri gözüküyodur inşallah kayıtlarda sonra yok mok demesinler, gerçi parça değişimi isteği için bişeyler imzalamıştık...
federal power çin işidir ve piyasadaki en ucuz amortisördür.Merkeze şikayet ederseniz adamların servisi ellerinden dahi alınabilir bu gerekçeyle.