Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eranın ikinci eli çok zayıf

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda puslu tarafından 18 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. puslu

puslu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2009 select era lpg servis garantili takıldı . kaça satılır sizce

2. puslu

puslu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai satiş politikası ikinci eli öldürüyor select modeli eranın 3 yıldır 29.750 civarlar bu da benim 2009 era select lpg servis taktı garantili 22.000 tl çok zorluyor nasıl bir ikinci eli var anlamadım pazara çıkardım internete verdim fiyat ancak 22.000 veren oldu tecrübemle sabittir ere bence ikinci eli alınacak iyi bir araçtır sıfırını almaya gerek yok kesinlikle

3. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ikinci elde select, team, 1.4, 1.6, hemen hemen aynı gidiyor gördüğüm kadarıyla. 1.4 team sahibi olanlar ikinci elde daha avantajlı çok değer kaybetmeden satıyorlar.

4. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hatta 2. el alacak arkadaşlar gidip 1.6 style bakmalı o bile ikinci elde çok ucuza gidiyor.

5. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Era 2. eli zayıf bir araç değil aksine havada kapılan bir araç.Galerilerde bir araca rastlanmamasının nedeni ya sahiplerinin satmamasından kaynaklanır ya da anında el değiştirmesinden kaynaklanır.

Tüm araçların sıfır fiyatlarıyla 2. el değerleri arasında uçurumlar var artık.Vatandaş 40tl ye aldığı aracı 25 tl ye zorla veriyor.Eralarda hiç değilse fiyatı ucuz olduğu için bu kadar zarar etmiyoruz.

6. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle katılıyorum. Arkadaşıma baktık ama bir tane satılık ERA yok

7. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    valla ikinci el olarak alınabilecek en iyi fiyat/performansa sahip araç olmasının yanında sıfır olarakta düşünüldüğünde benzer karaktere sahip Era... Ancak bir şekilde team modeli diğer (select,style) uzantılara göre daha az değer kaybediyor gibi gözüküyor. bu nedenle sıfır alırken team, ikinci el alırken select/stlye alınabilir.(eğer değer kaybı konusunda takıntı var ise...)

8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    nerden çıkarıyosunuz 2.elinin zayıf oldugunu şimdi piyasanın en çok satılan otomobilinin başında geliyor era

9. puslu

puslu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sıfır olarak aldığınız bir arabayı yarın satsanız 8 milyaz zararla sattığınız araba sadece hyundaidir ......bunda herkez hem fikir sanırım benim anlatmak istediğim bu albeya veye clio sıfır alsanız 2 eli bukadar zarar etmezsiniz kesinlikle
    beni yanlış anlamayın bu markalara era 5 basar 2 yıldır kullanıyorum ...ancak türkiyede hala 2 el satarken ( bu ne ya bu fiyat hyundai bu ona okadar vereceğime o parayı buna veririm daha iyi ) cümlesini hala yıkamadı hyundai altın olsa türkiyede teneke fiyatına bozuluyor yani

10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,060
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  11. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    valla sahibinden.com u takip ediyorum biz arabayı aldıgımız zaman takip diyorduk netteki eraları bizim araçı çarşamba gecesi koydular nete perşembe sabahı arabayı neziroğluna gösterdikten sonra aldık .

12. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era team çok az değer kaybediyor. en çok satan araç era olmasına karşın otopazarına gittim geçen ankara-ostimde sadece 2 era gördüm öğleye kadar satılıyor hiç bırakmıyorlar ucuz pahalı demeden alınıyor. fakat select ve style daha fazla değer kaybediyor. açıkçası team olan aracımı satıp 1-2 bin lira ekleyip style alsam mı diye düşünüyorum araç gerçekten müthiş donanımlı değer yani sıfır fiyatı bile makul bence.

13. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai ye teneke diyenler önce kendi araçlarına bi baksınlar şu an o eski hafif accentler yok bu araç küçücük gözükmesine karşın 1133 kg geliyor eğer sağlamlık kilogram ise era müthiş sağlam. yok o önemli değilse de gerek kapı kalınlıklarına gerek diğer direklerine bakarsak sağlam bir araç gerçekten güvenle biniyorum. geçen serviste bi era gördüm 120 ile sollama yaparken karşıdan gelen araçla çarpışmış o kaçla geliyormuş bilmiyorum ama aracın dışını görmeden içine oturun araç kaza yapmış demezsiniz eğer emniyet kemeri takılıysa sapasağlam çıkmıştır içerdeki.

14. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aracımı 23bin tl ye aldım. ve aynı donanım ve model araçların 21buçuk 22 den satıldığını görüyorum hiç değer kaybetmedi yani. aynı aracın amblemi honda, toyota,renault vb. olsa sıfır fiyatı 30bin olur ikinci elde 25 bine giderdi 2 yıl geçince. :)

15. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Renu dısındaki iki markada prim yapan ender araclara sahipler. Özellikle honda pahalı ve 2. eli daima tutan bir araba. Era da suanda 2. el iyi gidiyor. Fakat, taksilerin kullandıkları era lar piyasaya cıktıklarında binek eraları öldürecek. Özellikle, dikkat ettiyseniz, sarı eralar boyama değil, sarı folyo giydirme. İçlerinde kılıfları da var. Yarın taksici aracın üzerindeki folyoyu soydugunda boya sıfır gibi olucak. Arabaların dıs görünüşüne ve satıcıların laflarına inanan bir cok kişide bu eralardan almaya baslıyacak. İşte ozmn erabnın ikinci eli nasıl zayıflıyor görecegiz. Hele imajı cok kötü olucak. Taksiabi bunlar 2-3 sene sonra olabilecek taqhmini-hayali fantezilerdir. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif Lakin, bunların olma olasıgı olmama olasılıgı kadar, bence.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

16. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bizde aracı 2009 da sıfır aldık bir yıl sonra bakıma götürdüğümzde arabayı aldığınız fiyata alalım dediler burdan çıkan sonuç zarar gözükmüyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

17. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hyundai de zarar etmezsın. hatta aldıgın fıyatın ustune bıle satabılırsın

18. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    ben bundan önceki arabamı 7250 tlye almıştım 96 accent gls yaklaşık 14 ay kadar kullandıktan sonra 8900 tlye sattım. ayrıca satarkende hiç zorlanmadım. era ikinci eli gayet kolay satılan ilgi gören bir araçtır. konu başlığınız çok yanıltıcı olmuş

19. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sattığınız veya aldığınız döneme veya bölgeye göre zarar oolayı değişebilir
    bazı araçlar bazı illerde pek tutulmaz, böyle bir durumda zarar kaçınılmaz
    ayrıca sıfır araçlarda büyük indiriimlerin yapıldığı aralık ayında 2. elde gevşeme olabilir, ama temiz araç her zaman değerini bulur
    burda büyük bi araba pazarı var, yaklaşık 3 saattte gezdik ve inanın 2.el bir çok araç pahalı geldi bana

20. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    admıre 13300 e aldım . 8 ay sonra 14400 e sattım

Bu Sayfayı Paylaş