Arkadaşlar merhaba hyundai accent yumurta kasami satıp dizel era almayı düşünüyorum hangi donanim paketini tavsiye edersiniz
Merhaba. 1.6 Expo platinyum paket kullandım. Sürücü ve yolcu hava yastığı, Abs+Ebd fren sistemi, Eps servo motorlu direksiyon, dijital klima, double teyp(USB,CD,AUX), gövde rengi kapı kolları ve aynalar, elektrikli ve rezistanslı aynalar, iç plastik aksam çift renk vs. Belli başlı özellikleri bunlardı. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum. İmkanınız var ise, Expo platinyum paket tavsiye ederim. İnşallah gönlünüze göre bir Era bulursunuz. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam bütçenizi bilmiyorum ama model takıntınız yoksa 1.6 style tavsiye ederim en full pakettir rpurcek arkadaşımızın verdiği pakette güzeldir ama stylede extra olarak 10 aırbag alaşımlı jantlar direksiyondan kumanda ve sunroff da mevcuttur style olmazsa select paketlerede bakabilirsiniz veya expo platinyum, sunroof hariç bunlarda fulldür bütçeniz düşükse team paketlere bakabilirsiniz. hangi paket hangi araç olursa olsun allah en hayırlısına binmenizi nasip etsin