Arkadaşlar 2 adet sıkıntım var 1. si alarm çok sıcak havalarda anahtar tarafından uzaktan kumandadan devre dışı kalmıyor sonra kendi kendine geçiyor anlam veremiyorum servise gidecem ama sürekli olmuyor ve adamlara olmayan şeyi nasıl göstereyim 2. si bu farları nasıl sökebilirim yardımlarınız için teşekkürler...
1. sıkıntınıza bende anlam veremedim, 2. Far sökümü için ön panjur sökülecek, A ile gösterilen klips çıkartılacak.
farı xenon uygulaması için sökmek istiyorum alarm sıkıntıma gelince 2 kere başına geldi hava çok sıcaktı ve anahtarın düğmesine basıyorum basıyorum hiç bir reaksiyon yok sonra anahtarla kilidi açmaya kalkıyorum sadece anahtar soktuğum kapı açılıyor merkezi kilit yok olmuş anlamadım
bu sıkıntı bendede var. kaç kez servise götürmeme hatta hyundai müdürlüğünü aramama rağmen bi çözüm bulamadım. aracın güneşte kalmasından kaynaklı olabilir dediler.ama aracı eve götürme imkanımız olmadığına göre sizde benim gibi yapın takmayın kafaya....
alarm olayı benimde başıma geldi servis çok güneşte kalınca bazen oluyo ama geçici bişey dedi ve bidaha olmadı
Aynısı benimde başıma geldi. Sıcak bir gün arabanın kapılarını kumanda ile açamamıştım. Bir daha tekrarlanmadı. Ancak o gün hava çok sıcaktı ve arabam güneş gören bir yerde idi.
bende bi ara sıkça yapıyordu. çok şükür uzun zamandır yapmıyor.ama düşünsenize yanınızda 90 model şahin adam tek seferde açıyor sizse 10-15 dk uğraşıyorsunuz. rezalet...