Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era'mızla tatili bitirdik

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ercanboyaci tarafından 15 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. ercanboyaci

ercanboyaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 18 Haziran 2009 da aldığımız Accent Era'mız ile hemen Ege'ye tatile gittik dün itibari ile tatilden evimize döndük ve ben bugün sizlerle olmak için siteye giriş yaptım. Tatilde yaklaşık 3800 Km yol yapmışım. İnanın yakıt parası olarak 460 TL verdim buda km'de 120 kuruş ediyor. Benim araç 1.4 Lpg li expo gold plus otm. Aracımın bu kadar az yakması beni şaşırtı. Bunu sizlerle paylaşmak istedim.Hepinize mutlu günler

Düzenleyen : ercanboyaci

2. Misafir

Misafir Guest

Benim Araç Kuşadasına 80 Milyon Yaktı 1.5 crdı Sende Gerçekten iyi bir rakam yakalamışşsın

3. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    bende 1150 km yolu 135-140 tl gaz ile yaptım. yani yaklaşık aynı değer. gerçekten çok iyi. 10 tl ye yaklaşık 82 km https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

4. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Genel olarak siteden anladığım kadarıyla era 1.4 ler LPG de az yakıyor. 1.5 crdi lerden de az yakyor forumdaki açıklamalara göre.

5. Misafir

Misafir Guest

Niye inanmıyalım üstad, yaklaşık7.5 - 8L yapar, gayet normal bir rakamher zaman söylüyorum, otm. araç düzgün kullanıldıktan sonra az yakar.

6. ahmetayra

ahmetayra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracımda gaz neredeyse hiç yokken 20 tl lik gaz aldım yola çıktım.Çoğunlukla (70 km kadar) çeşme otobanında 120 nin altına inmedim bu durumda aracımla 177 km yaptım ve gazın bittiği sesli sesli kulağımda çınladı buda 20/177=0,11299435 gibi bi rakam yapıyor km de içindeki gazıda hesaba katarsak 120 krş gibi bi değeri net elde ediyoruz.Güzel sonuç yav :)

7. sprinter407

sprinter407 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bizimde 1.4 accent ERA LPG 120 kuruş yakıyo. fakat bizimkide otomatik değil manuel. bu hyundai yakıtta çok cimri :)):))

Bu Sayfayı Paylaş