2009 Mayıs ayında Expo Era platinyum plus model araç aldım. Arabamın şoför kapısındaki çıtasında boya kabarması var hafif zorlasam birakacak gibi duruyor. çıtanin iki yerinde olmus. napmalıyım. Servise götürecem de diretmem gereken noktalar olacak mı, olmalı mı? bilgisi olanlar tecrübeleriyle cevaplarsa sevinirim.
Serviste yapacakları o kapıyı boyamak bence hiç boyatma derim başka bişe yapacaklarını zannetmiyorum..pardon çita yazmışsın kapı çitaları boyalımıki Düzenleyen : efe34
Evet zaten boyalı olmasina ekstra para verdik Ve ne demek kapı boyanır. Biz bu arabaları alırken boya garantisi de almadık mı !!! bir arkadasimdan duymuştum sanırım wv idi marka. aracında boya solması oldugu icin değişmiştiler.
tamam dostum anladım çitanın üzerinde ise boya kalkması gaantiden yaparlar dert etmene gerek yok ben kapıda anladım
3 Aylık arabanın boyasının kabarması normal mi? Garantiden yapsalar bile arac boyalı statüsüne girmeyecek mi?
Arkadaşlar araçlarımıza bulaşan kuş pislikliklerinde asit olduğu için o da aracın boyasının kabarmasına neden oluyor.. o yüzden kuşların altına bez bağlayamıyorsak temizlik şart )
benım de sol şoför kapısındaki çıta kalkmıştı serviste garantiden yapıldı... sıcaktan olmuştu ve yerinden kalkmıştı
ne alakaa araç boyalı statüsü dostum zaten diyosun ya citaları boyatmak için ayrıyeten para verdim diye zaten o çitaları serviste boyamışlardırr fazla dert etme benimde ön tampon değişti ama plastik aksam önemli olan kaportaaaa
geçmiş olsun... servise götürceksiniz zaten ama hazır boyalı olanla değişim yapacakları sanmıyorum fakat siz sıkıştırın derim. yada hiç ses çıkartmayıp onların boya kalkan yere boya sürmesine razı olacaksınız. yalnızzz benim başıma geldi LÜTFEN siz dikkat edin... boya kalkan yere boya sürünce tekrardan sürülen boyanın dibinden kalkmaya devam ediyor bir üsre sonra bakıyorsunuz çıtayı komple fırçayla boyamışız... sonradan gidip hazır orjinal boyalı olanı alırsınız.... tşkrlr
Götürdüm servise. Çıtayı söküp zımparalayıp yeniden boyayacaz çıtayı dedi. garantiden yapacaklar. yorumlarınız için çok tşkrler. Kaportada boya kalkması yok sadece çıtada var.