Merhaba Arabamin 45000 bakimini yapip lpg ye gecmeye karar verdim. Bu hafta icinde lpg ye gecmek istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. 1.4 otomatik Accent Era 41000 km de 2012 model Guvenilir kit ve iyi usta tavsiyelerinizi ciddiye alicagim. Saygilar
Bu benzin fiyatlarında lpg ye geçmek bence zorunluluk tavsiye olarak da bizim 1.6 erada bayiden çıkış olarak brc mtm kit takılı 250.000 km dir hala sorunsuz kullanıyoruz. Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Elantra da brc yi 2 yıl kullandım enjektör arızası yaşasım kit parası kadar masraf ettirdi obd desteğinin olmaması ve servisi dışında adam gibi müdahale edilemiyor olmasıda cabası. Lovato obd 2 tavsiye ederim. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Brc ile gorustum, 2250 tl ve garanti verdi 100000km. motor garatisi Lavato 1900 tl istedi ama motora garanti vermedi. Brc deki adama araci nasil kullancagimi anlati. Ben 4 km yol git gel yapiyorum. Motor isinmayinca lpg iş gormuyormuymuş felan dedi. Motor isincak bir mesafe gitmiyorum. Sanirim lpg işi bana gore olmuyacak. Kuzen istiyordu . Ruhsat isleri , masraflar artikca oda vaz gecti. Bir sure daha benzine devam
400-500 mt gitmeden gaza gecersin, yazin daha da kısa mesafede hatta. genele gore benzin masrafin çok olur belki ama genelde LPG maddi faydasini hissedersin 1200 TL - AKL obd derim öneri olarak. fazlasina gerek yok. İstanbul da isen yonlendirebilirim bir bayiye. 4 silindir hemde obd destegi olmayan kite çok para vermeye bence gerek yok.
Arabam serviste, baya bi masraf cikti, 700 tl vericem. Artik istesemde lpg cevrimi yapacak butce kalmadi. Arti bir dahaki aya.