arkadaslar 2009yılında aldıgım 1.4team abs aracımı satıp lacetti almyı dusunuyorum arabamı satma sebebım aldıgımdan berı sorunu bıtmıyor cok fazla stres yapıyorumm bana yardımcı olursanız sevınırım aracım nkaç tl eder.araç 17.000km de lpg li ve lacetti station wogon nasıl bi araç yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler.
bence fazla kuruntu yapıp ilerde pişmalık duyacağım bir hata yapma...Lacetti gerçekten kalitesi sıfır olan bir araç. Sorun olarak ne varki aracında saymakla bitmez diyorsun ben era dizel 100,000 km kullandım öyle söylemeye değer bir sorunu yoktu.Ama şu an volkswagen kullanıyorum belkide senin saymakla bitiremediğin sorunların 10 katını yaşıyorum.... Hyundaı kadar az sorunlu bir aracı bırakırsan ilerde benim gibi üzülürsün demedi deme..!
biraz talihsizlik olmuş...hayırlısı olsun..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
evet kuruntu yapıyorum biraz ama en ufak sorun için 4 kere servise gidip 4.dede arabanızın plastik aksamına zarar verdıklerını görürseniz cıldırmaz mısınızsaymakla bitmez dedimozaman sayayım 1.henuz arabam 10 günlükken teyıp cercevem çatladı parfumden dolayı hata bendeymıs deyın dedım 20 gun parca bekledım deyıstıler gögüs kısmında tornavıda izi bıraktılar.2.park sensörü takmıslardı 1.ayda almıstım yazın sıcakta kalınca durduk yere ötüyodu 3kere gitti bişey yok dendı.4.deyıstıler arabayı alınca ne görsem afaedersınız tamponun .... bellemısler cıldırdımheryer tornavıda izi utanmadan bana arabayı boyle nasıl verırsınız dedım.3.en son aracım sabahları gaz yememe yıgılma sorunu vardı servıs arabanın bızde kalması lazım sabah bız de görelım olayı dedıler bıraktım yalnız arabadan cok ses gelıyodu iç dösemelerden dedımkı tek yapın arabam bir hafta kalsın araba üç gun kaldı yıgılma için yapıcak bişey yok bu araba lpg lr uymsuz 2 depo benzınle bın dendı.sesler gıtmıstı ınan dişlı asvaltta arabada sesten durulmuyodu. ama bukezde emnıyet kemerının oraya menşur tornavıda izini bırakmıslar daha saymadgım seyler var cok uzamasın dıye yamıyorum...simdi ben arabadan da servıstende tıksındım kendıme ezıyet edıceme satayım dıyorum ama ne alıcam...
bu saydıklarınızın hepsi ufak tefek sorunlar sizin asıl probleminiz bence servisin özensiz çalışması başka servis varsa oraya gidebilirsiniz. alacağınız araçta da bu tarz problemlerle karşılaşabilirsiniz.
servisle papaz olduğunuz için satın ve begendiniz bir aracı alın derim. bendede aynı araç var piyasa fiyatının 20-21 bin tl olduğunu düşünüyorum
malesef servis secenegeyı yok ufak tefek dene bilir ama basa gelınce çok can sıkıntı oluyor bi de nerden sikayet etsem bu araba böyle yapıcak bişey yok nıyolar 25.000tl lık araba az parada deyıl...
Bişey Dicem Sizce Hyundai Servisimi Böyle Bende Hepsinin Hataları Var Bu Yüzden Ben Aracımı 30 Binden Sonra Servisten Çıkartmıştım Allah Şükür Sorunda Açmadı Yazınızı Okuyunca Bişey Takıldı Lpg Yi Nasıl Araç Kabul Etmez 1.4 Lpg Çok Güzel Gaz Yiyiyor Nasıl Uyumsuz Muş
kaliteli işçilik ise sıkıntınız ben şöyle söylüyeyim size erayı çok ararsınız....lacettinin işçiliği ikinci sınıf.... ayrıca accent era, clio symbol, albea, aveo aynı sınıf olarak nitelendirir isek bunların arasında en iyisi era dır hiç şüpheniz olmasın.... siz servisi değiştirin ayrıca adam gibi bir lpg ustası bulun güzel aracınızı ziyan etmeyin... eğer yine de satacaksanız sevdiğiniz birine uygun fiyata verin...
Bende çıkardım servisten 36 bin de bi yag hava filitresi degiştirdim.Ama bidahaki sefere parçaları ben alıcam taktıkları filitreler ezik büzük bişeydi.Hoşuma gitmedi öyle olması Gene bi araç alıcaksanız Lacetti olmasın bu chevrolet leri galiba çinliler yapıyor. Düzenleyen : Koruycu
Era business class bir araç değil sonuçda , Murat hocamında dediği gibi clio ve albea sınıfındaki bir araç ... Lacettinin tek avantajı station olması bana göre ... ne eradan aşşağı kalır nede erayı ezebilir ... alırsanız eradan farksız bir arabaya binersiniz ...
bana bubu soyleyen servıs ustabası olay soyle imiş yakıtsensörümüne varmıs bu sensör lpg yı okumuyormus ve beyınde hata sınyalı olusuyomus ve fazla yakıt gönderıyormus...