Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eramda 3. vites sesi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda hamzat tarafından 10 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. hamzat

hamzat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba,
    aracımı kullanırken, 3ncü vitese alıp devir arttırdığımda vitesten ses geliyor ve elimle tutup sabitlediğimde ses kesiliyor. tabi elimi çekince devam, problemi nasıl çözebilirim. aracım 8000 de. şimdiden teşekkürler. selamlar..

2. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşım arabalarımız 5 sene garantili. Servise götürüp göstermeni tavsiye ederim. Sonuçta en iyisini onlar bilir.

3. schumi50

schumi50 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  4. hamzat

hamzat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Arkadaşım çok teşekkürler. ben de nevşehir de görev icabı bulunmaktayım. kayseriye servise ben de gittim. baktılar titiz davranıyorum, hocam isterseniz vites kısmını hiç oynamayalım dediler. ama şu an bulunduğum il konya da mutlaka şanzıman ve aks kısmına baktıracağım. bu arada merak ettim; parça değişiminden sonra sorun düzeldi mi? selamlar..

5. schumi50

schumi50 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeş Gürpınar servisi bu konuda benim araç sayesinde tecrübelendihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif bence oraya göstermende fayda var, o parçaların değişiminden sonra sorun kalmadı. anlattıklarına göre aracındaki sorun muhtemelen benimkiyle aynı, geçmiş olsun.

Bu Sayfayı Paylaş