Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Erama Yapacaklarim Hakkinda Yardımm

'Sohbet' forumunda Buraktokatli tarafından 16 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. Buraktokatli

Buraktokatli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    618
    Ad Soyad:
    Burak Tokatlı
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    S.aleyküm abilerim kardeslerim. Erama yapacaklarim hakkinda bilgi ve tecrubelerinizle sizden bilgi almak istiyorum. Forumda okudum. Cam acma tuslarini aydinlatmak ve kapi kollarina aydinlatma eklemek istiyorum. Elektrigi nasil cekersem daha iyi olur. Arka kapilari bagajdan alsam dahami mantikli olur ? Yoksa kapi iclerinde mevcut elektrik varmidir. Bu sorulara forumda net cevaplar verilmemis yada ben anlayamadim. Biri yardim ederse sevinirim. Bir diger konuda bagajla ilgili. Mesela icerden bagaji acma kolunu cektik. Bagaj otomatik olarak sonuna kadar acilabilecegi bir sistemi nasil yapariz ? Yapabilirmiyiz. Bu suan geldi aklima yarin aracin icine bakarak bu konu icin bi fikir dusunecegim

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Cam açma tuşları için tesisat zaten hazır olması lazim sanırım siz sadece led ve direnç lehimliyorsunuz. İç Kapı kolu aydınlatmasıni da yine cam açma düğmelerinin hattından elektrik alabilirsiniz eğer dış kapı kolu aydınlatması yapip tavan lambalarıyla birlikte yanacaksa kapı içlerine ayrıca kablo çekmeniz gerekecek. Bagaj için bende elantra varken bir tane tofaş bagaj yayı takarak dediginiz şekilde yapmıştım

ASUS_T00J cihazımdan gönderildi

3. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Ben de bir zamanlar led ışık yaptırmıştım. Çok sabır gerektiren bir işçilik lazım.. Şoför kapısında tesisat hazırdı yanlış hatırlamıyorsam, led ampul ve dirençleri şekillendirip yuvaya oturtup kapıyı takarken bazıları söndü, lehim tutmadı, yeniden yeniden yaptık vs. arka kapılarıda bagajdan almamıştı usta, önden biryerden çekmişti diye hatırlıyorum. Bu işlerden anlamıyorum sadece gözlemlerim bunlar.. http://dai.ly/x4o4g5l [/QUOTE]

4. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kardeş elektronikten iyi anlamıyorsan eğer dediğin şeylere fazla girme, bence önceliklerin monroe amortisör, spor yay ve geniş taban lastik olsun önce konfor ve yol tutuşu artır ayrıntılar hallolur

Bu Sayfayı Paylaş