Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Erama sürtüp kaçmışlar :(

'Sohbet' forumunda jarrah87 tarafından 6 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Arkadaşlar evimin önünde bahçede araba park yerine çekmiştim her zamanki gibi ama sabah bir kalktım sağ tamponun altını pis sürtmüşler... Çökük yok ama çizik çizik duruyor.. Vallaha içim acıdı... Ne adi bir millet olduğumuzu bir kere daha hissettim çünkü benzer bir duruma eski aracımla düşmüştüm cuma namazı esnasında.. Sahibini bulup konuşup durumu çözmüştüm ama bu şekilde yaşadığım 2. olay bu.. Eski arabamdada ön tamponu almışlardı aşağı.. Bunda da arka tamponu çizmişler moral sıfır.. En kötü yarın resmini yüklerim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

2. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Geçmiş olsun maalesef vicdandan şereften yoksun insanlarımız mevcut.Geçmiş olsun.Umarım pastayla cilayla kapanır

3. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    geçmiş olsun. maalesef böyle insanlar çok.geçen günde bizim burda bi 307 nin sol aynasını götürmüşlerdi.sahibi küfür edip duruyodu.bence forumda böyle konular için ''Saygılarımızı Sunuyoruz''şeklinden bi bölüm açılıp bunları yapan insanları saygıyla anmamız lazım.belki topluca küfür edersek rahatlarız...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif...
    bu arada yeniden geçmiş olsun. inş. pastayla halledebilirsin...

4. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    a d i l i k ten başka birşey değil

5. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Geçmiş olsun, eğer sürten aracın boyası sizin araca geçtiyse pasta ile çıkar veya çizikleriniz hafif ise pasta üstesinden gelebilir. Umarım gelecek seviyededir.

6. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Geçmiş olsun kardeşim. Arabayla çarşıya inmemeye çalışırım indiğimde otoparka koyarım.Markete gittiğimde teee en köşeye koyarım kimse yakınına parketmesin diye.Geçen çarşıya 5 dk lıgına bıraktım.Arkadan çıkan araç hafif sürtüpte geçmiş eğilip bakınca çok yakından bellı oluyor.Yapacak birşey yok malesef.Sakınsakta o çöp gelip gözümüze batacak.Tekrardan geçmiş olsun. İşte bu yüzden lokal boyasız oto yok.Eski arabam Reno 9du. onun tamponu siyah plastik.Ufak tefek sürtmeleri belli bile etmiyordu şimdi onu özler oldum.
    Arabamı Bursadan aldım Balıkesir Ayvalıka dönerken yol çalışması dolasıyıfla tek şerit gidiş geliş yollar mıcır .Yol ortadan ayrılmıs 50 metrede bir demir dikmişler ortaya. O ara arkamdakı oto sollamaya niyetlendi.Ama sırf mıcır geçse cam çerçeveinecek. Daha arabayı yeni aldım .Sollama ypaılamaz zaetn Yol vermedim bastırıdm azdaha ortada dikili babalara geliyordu.Böyle şeylere dikkat etmek lazım
    Yine bir akşam yavaş yavaş seyrediyorum.Dar bir mahalle tam bir skodanın yanından geçerken takkk diye ses geldi skodanın kapıya baktım.Benim araba taş atmıs.Artık Küçücük taşı benim lastik nasıl fırlatmıssa. Ben vurmadığım için birşey demedm . Bi ara gidipte sahibini bulsammı dedim ama Araba taş attı pati fln yapmasım .Heryer taş dolu kücücük taş git sen kaportaya kurşun hızıyla vur.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

Demek istediğim başkasının malına daha çok dikkat etmeliyiz.Az uzağa park edelim yürüyelim. Hemen gititğimiz yere yürümedne gir cık olmasın diye yanlış işler yapmayalım saygıalr

7. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    geçmiş olsun 2 sefer başıma geldi 1 i çok pisti boyattım 2. si duruyo öylece..

8. YeniAccentEra10

YeniAccentEra10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    deşifre olmak istemiyorum.
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Elden geldiğince korumaya çalışsakta oluyor bu tarz belalar. yabancı bir ile gittiğimde park edeli daha yarım saat geçmişti benimde arka tamponuma anında izbırakmışlardı. pasta-cila yine hamdolsun temizlendi.
    hele otoparklarda o kapıyı göçürmeler var ya tam çıldırmalık! sen gözün gibi bak, kendini bilmezin biri güm diye geçirsinkapına, çıtalarına.

Allah beterinden korusun geçmiş olsun diyelim.

9. semih_hk

semih_hk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bizim komşuyla yanyana parkederiz hep.. bi gün sabah bi baktık ki komşunun kapı göçük.. valla benimkini de biçebilirdi.. çakal gibi vur kaç yapıyorlar namussuzlar..
    aracını o halde gören bizim komşu, arabayı bile yaptırmadan öylece sattı..
    bi kaç kere de lastiklerimizi kestiler ..
    hala her sabah tedirgin bi şekilde kalkıyoruz..
    caydırıcı cezalar verseler böyle işler başımıza gelmez.. kamera filan önlemimizi alırız amma ceza yok ki adam hapisten çıkınca resmen hedefiz..
    geçmiş olsun ..

10. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun, sade tamponda ise üzme kendini boşver, benim tamponlar çizik, vurukiçinde https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

11. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    bi kerede abimin başına gelmisti getzle.pendik sahile park etmiş ceplere kendiside bilmiyor ama galiba kamyon arkaya kötü girmiş.ön değil ama arka ile ve sivri biyeriyle(kamyon kasasının çarpması olmalı) vurmuşlar.arka tampon ve bagajın ortası camda dahil içine girmişti...çok geçmiş olsun..

12. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    3 Ay önce Bizim aşağı mahallede. 20 metre aşağısı emniyetin önünde sokak boyunca 30 arabanın lastiklerini indirmişler.İşe başladıkları ye emniyetin yanı :D siz düşünün artık . Tv yada gazeteye çıkmadı

13. ibrahimdemir

ibrahimdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynısı benım basıma geldı gecen sabah tam arabaya bınıcektımkı arka camurlu arka sol kapı sofor kapısına kadar surtmusler ama serefsız taksıcının ısı sarı boyası cıkmıs arabaya allahtan ezık yok allahından bulsun dedım napıyım :(

14. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    geçmiş olsun...offf offff...benim arabanın ön arka tamponuda yamalı bohçaya döndü yaahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gifher yerinde tampon çiziği, boyası da atmışhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

15. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Beyler bir tek ben yaşamıyormuşum onu anladım.. Ama tamponda hiç renk yok... iyice düşünüyorum öncesinde arabayı yıkamacıya verdim... Böyle bir duvarın dibine çekmişti... Acaba omu duvara sürttü diye düşünüyorum.. Çünkü ben birinci katta oturuyorum vurunca illaki alarm öter... Zaten yıkamacıyı hiç beğenmedim güya trabzonda beşirlide en elit yerdeki elegance oto kuaför diye övdüler.. Kardeş fırçasız yazıyorlar.. eminimki fırçayla yıkamışlar camımda oval 2 çizik var.. Neyse bir günde 2 şey canımı sıktı.. Tabi bunlarla kurtardığıma şükür diyorum.. Bakalım fotosunu çekince koyarım siteye.. Ama yaptıracağım öyle gördükçe moralim bozuluyor

16. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çok geçmiş olsun hakkaten çok can sıkıcı bir durum.
    Bu saatten sonra ne desek az. Kimse kimseyi düşünmez olmuş.

17. kepuze

kepuze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun ama unutmayalım ki çok adi bir millet olmuşuz lafı kan donduran adi bir laftır. sadece sizin aracınıza çarpıp kaçan insan adidir milletimiz değil.
    geçenlerde de benim aracın önünde duran adam geri gelirken çarpmış plaka az bişey eğilmiş ama asil kanlıu vatandaşım not yazmıs numarasıyla birlikte keşke tampon düşseydi önemli değil arayıp teşekkür ettik tabi.

18. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    ya bişey dicem arkadaşlar..Farzedelim ki arabaya sürten adamı yakaladık yada gördük yada biz aracın içindeyken sürttü diyelim..Aracımız park halinde ve diğer araç çıkarken bizim aracın arka tamponuna sürtüyor..Tampon çizildi, boyası attı diyelim..Ne yapmamız gerekir bu durumda? kaza tutanağı mı tutcaz? yoksa öde kardeşim arabanın hasarını diyip yakasına mı yapışmak lazım..?

19. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    ,,

haklısın insan sinir ve üzgünlükle diyo. Hani dile yapışmış klasikleşmiş bir laf gibi .. Bu benim başıma 2.kez gelince babamın başına 1 defa tamponunu dağıtıp tampon değişme durumunda kalınca insan iyice hassaslaşıyor..

20. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Eğer bir araç çıkarken sanamı sürttü arabanda kaza tutanağı olacak.. (ki ben 2 tane bulunduruyorum her zaman) sıcağı sıcağına dolduracaksın... Onun trafik sigortası senin aracını karşılayacak. Ama sana sürtüp kaçmışsalar bunu kaskonun mini hasar kısmından kaskoyu deldirmeden karşılayabilirsin... Ama ben kaskoların anlaşmalı şirketlerine güvenmiyorum.. Çünkü daha çok para almak için pastayla kapancak bir yere lokal uygulayıp senden fazla para alma yoluna gidebiliyorlar.

Bu Sayfayı Paylaş