Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA'ma kavuştum

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda oisguzar tarafından 2 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Arkadaşlar herkeze merhabalar en sonunda 01/11/2008 tarihinde 2009 model hyundai accent 1.4 team abs model aracıma kavuştum renk'ide çok hoş bronz gri yeni alıcak arkadaşlara bu renk'i tavsiye ederim bu renk 2009 modellerde çıkmış gerçektende hoş yolda dikkat ettim diger era kullanıciları dikkatle bakıyorlardı arabaya özellikle taksici arkaşlar.Şimdi çocuklar gibi şen ve şakrak'ım https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifilk etapta camlara flim yaptıracam tanıdığım bir flim uygulama yeri var lumar marka güneşlikli ve güvenlikli cam flim uygulamasını yapıyorlar bazı yazılarda okuduğum kadarıyla 350 ila 400 ytl civarında yaptırıyorlar ben tanıdık olduğum için 250 ytl halledicem eger ihtiyacı olan biri varsa istanbul'da yardımcı olurum belki bu fiyata olmaz ama gene piyasaya göre ucuz yaptırmaya çalışırım flim yaptırdıktan sonra resimlerinide koyarım (tabi becere bilirsem )

2. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    hayırlı olsun

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hayırlı olssun.kazasız belasız kullanın.renk olarak bronz gri heralde platin grinin hafi açığı oluyor (yani ay gri-gümüş gri gibi)
    bide parlement mavisine benzer bir renk çıkmış oda hoşuma gitmişti.

illa lumar marka olsun diyorsanız onların fiyatlarını bilmiyorum ama ben amerıcan çizilmez tabiri ile yaptıkları filmden önceki aracıma yaptırmıştım,memnun kalmıştım güneş ışınını falan geçirmiyordu yani güzeldi.era için fiyat sordum geçen gün 100 ytl ye yaparız dediler.

4. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Teşekkürler amin arkadaşlar valla renk güneş altında kahverengi gibi geldi ama daha sonra kapalı alana aldık arabayı renk değişti gece dahabir asortik oluyor anlıyacağın bukalemun gibi renk yapmışlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifvalla birde 100ytl'ye hiç flim yaptırmayın şimdi çogu flim yapanlar amerikan çizilmez diyorlar ben inanmıyorum valla işim geregi istanbul içinde çok direksiyon sallıyorum bazı araçları görüyorum belki sizlerde görmüşsündür camla flim arasın bariz bir şekilde hava kabarcıkları oluyor harita gibi anlıyacagın işte o camlar 100 ytl kaplanmış camlar olduguna inanıyorum tabi bu benim görüşüm yerilen paraya ve zamana yazık güneşlikli olması çok iyi UV ışınlarında etkilenmiyorsun güvenliklide hırsıza karsı gayet iyi özellikle arabalardaki kapkaça karşı ama zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duymak lazım.
    Düzenleyen : oisguzar

5. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    senin dediğin işçilikle alakalıdır.işçilik güzel olmazsa 400 ytl ye yaptırdığın filmdede hava kabarcığı olur,ama işçilik iyi olursa 100 ytl ye yaptırdığın filmde bile hava kabarcılığı kesinlikle olmaz.yani ben 2 yıl kullandım tavsiyede ederim,film normalde zaten yasak 2 gün sonra polis çeviripte söktürürse verdiğin 350-400 ytl boşa gidecek.yani o kadar para vermeni istemem,100 ytl lik filmlerde gayet güzel dediğim gibi güneş ışınına karşı korumalı,kolay kolay solma falanda yapmaz.ayrıca "hırsıza kilit olmaz"film değil,camları sacla kaplatsan yine engel olamazsın.

6. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    ayrıca madem o kadar para vermeyi göze almışsın sana en garantili yöntemi söyleyeyim.gideceksin sanayiye güzel bir oto camcısı bulacaksın.Koyu renkli cam taktırcaksın,aracının camlarıyla takas edip aradaki farkı vereceksin.daha sonra ruhsatı eline alıp emniyete gideceksin.camları ruhsata işleteceksin,hem trafikte gezerken polislerden korkusuz şekilde hareket edeceksin,hemde tertemiz bir iş yapmış olacaksın.

7. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet o renk çok güzel gözüm kalmıştı benimde.....kazasız belasız inş...
    Düzenleyen : tuscaan

8. CROSSHAIR

CROSSHAIR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun hocam.Allah kazasız nelasız kullanmayı nasip etsin.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

o renk nasılmış yaw ben hiç görmedim , ona bi bakim en iyisi

9. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    en güzel renklerden birisi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

10. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın.

11. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    hayırlı olsun. zevk için değilde güneş ışığı için film yaptırıyorsan. bence artık yazı bekle..gerçekten güneşten rahatsız olursan yaptırırsın. yan camların geçirgenliği %70 gibi..oldukça iyi filtreliyor. izmir den aankara ya ölen çıktım akşama vardım arabadaki hiç kimse güneşin kol vs gibi yakmasından şikayetçi olmadı. tabi klima açık. birde yola çıkmadan önce deniz tatili yapmıştık az çok herkes esmerlemişti zaten. ama acele etme derim zevk için değilse.

12. alp35

alp35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kaça aldın dostum.?Kazasız belasız nazarsız sürüşler dilerim.SELAMLAR.........

13. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    23.600ytl aldım kardeş

14. msarp

msarp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    muzaffersarp
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    güle güle kullan kardeş kazasız belasız...

15. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ve 250 ytl fılım yaptırmana gerek yok ıstanbul yazmışınız yaşadığınız yeri aksaraya gıdın komple aracı 50 ytl fılım cekıyorlar.

16. Misafir

Misafir Guest

Hayırlı olsun, kazasız belasız........

17. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    250 ytl fılım yaptırmana gerek yok ıstanbul yazmışınız yaşadığınız yeri aksaraya gıdın komple aracı 50 ytl fılım cekıyorlar. [/QUOTE]

50 ytl flim yaptırcağıma hiç yaptırmam daha iyi ama tavsiyen için genede saol belki başka arkadaşlar duyar yaptırır.

Bu Sayfayı Paylaş