Merhaba Arkadaşlar aracımı ilk aldım gunden beri kafamdaydı bu double işi sonunda aldım ve taktıdım. eraya göre hiç bir yerde çerçeve yok panzolotcuda özel yaptırdım koyucaklara uyarıyım şimdiden tam oturmuyor. Yorumlarınızı Bekliyorum.
Maşallah, harika olmuş. Daha ne olacak harika, birde aydınlık zamanda olan fotoları olsa tadından yenmezdi.
Harika yaa güle güle kullanın bende istiyorum böyle birşey ne marka ve kaça aldınız takma işlemi falan anlatırsanız bilginelim
hayırlı olsun üstadım çok güzel olmuş.. Bunlarda tv izleme, navigasyon, video oynatıcı, mp3 herşey oluyormu.. ve sizin aldığınız cihazın fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz.. Ben de düşünüyorum aynısını ancak orjinal teyibe de kıyamıyorum satamıyoruz da..
Güzel yorumlarınız için tşk ederim arkadşalar CD / DVD / Nevigasyon / TV / Dokunmatik Ekran / Kumanda. / Tv Anteni Yanındaydı Cihaz Korea Malı Sierranın Dvox. dur. Cihazı alırken bütün aksesuarları anteni kumandası vs hepsi yanındaydı. elektronikci bir abimden aldm . 400 tl Panzolotcuda çıta yaptırdım 50 TL Aldılar. Anfi Deck Kablosu da monta edildi. baglama ücreti ile birliktede 30 TL Verdim. anlıcayacıgnız arkadalar bana 500 tl buldu bencede değer bişi herkese tavsiye ederim. Benim cihazımın aynısıını sahibinden.com da gördüm arkadalar aksesuarlerı biraz eksik 300 350 arasıydı sanırm. ama cihaz temiz ve sorunsuzmudur bilemem sahibinden.com bir gezin derim alıcak olan arkadalara Düzenleyen : omeryilmaz
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle yalnız bişey sorucam direksiyon kumandası ile uyumlumu bu marka