Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

erama alarrm

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda karalizm tarafından 7 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. karalizm

karalizm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ----------- selam arkadaslar sızden bı yardım ıstıcektım -----

ben erama alarm taktırmayı dusunuyorum ama aklıma bı soru takıldı servıs dısı yerlerde alarm taktırılırsa garantı bozuluyormu bılen arkadasların bılgılendırırse sevınırım

not = aracta kendı orjınal alarmı var ama sadece kapılar acıldıgında otuyor ben darbeye karsı alar ıstedıgımden dusunuyorum

saygılar arkadaslar

2. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır garanti bozulmuyor ama eğer alarmla ilgili bir elektrik arızası olursa o kısım garanti dışı kalır bence servisten ve dışarıdan fiyat al ben öle yaptım 30 lira fark vardı cylone taktırdım serviste

3. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    erada alarm yokmu?

4. hoddja

hoddja Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kaskolu değil mi.ne gerek var.kedi atlasa üstüne alarm çalıyor.gözün kulağın kapıda...boşver.orijinali herzaman iyidir...bence tabiki... ille de taktırcaksan ,servis daha garanti
    Düzenleyen : hoddja

5. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet dikkat et yanlız benim alarm herşeye ötüyor ayarı var gerçi servise gitmem gerek...mesela araba geçiyo yanında ötüyo ama ötme sesleri farklı darbede uzun ötüyor araba geçince 10 sn felan kapılarla oynanınca 1 dk felan alıştım artık

6. sahipfbb

sahipfbb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende serviste alarm taktırdım, dışarda taktırsaydım sıkıntı olurmu diye sorduğumda;böyle ufak tefek şeyler garantiyi bozmaz, motora dışarda müdahale ettirmeyin dediler. ben erzurum servisinin söylediğini söylüyorum, başkalarını bilmem.

Bu Sayfayı Paylaş