----------- selam arkadaslar sızden bı yardım ıstıcektım ----- ben erama alarm taktırmayı dusunuyorum ama aklıma bı soru takıldı servıs dısı yerlerde alarm taktırılırsa garantı bozuluyormu bılen arkadasların bılgılendırırse sevınırım not = aracta kendı orjınal alarmı var ama sadece kapılar acıldıgında otuyor ben darbeye karsı alar ıstedıgımden dusunuyorum saygılar arkadaslar
hayır garanti bozulmuyor ama eğer alarmla ilgili bir elektrik arızası olursa o kısım garanti dışı kalır bence servisten ve dışarıdan fiyat al ben öle yaptım 30 lira fark vardı cylone taktırdım serviste
kaskolu değil mi.ne gerek var.kedi atlasa üstüne alarm çalıyor.gözün kulağın kapıda...boşver.orijinali herzaman iyidir...bence tabiki... ille de taktırcaksan ,servis daha garanti Düzenleyen : hoddja
evet dikkat et yanlız benim alarm herşeye ötüyor ayarı var gerçi servise gitmem gerek...mesela araba geçiyo yanında ötüyo ama ötme sesleri farklı darbede uzun ötüyor araba geçince 10 sn felan kapılarla oynanınca 1 dk felan alıştım artık
Bende serviste alarm taktırdım, dışarda taktırsaydım sıkıntı olurmu diye sorduğumda;böyle ufak tefek şeyler garantiyi bozmaz, motora dışarda müdahale ettirmeyin dediler. ben erzurum servisinin söylediğini söylüyorum, başkalarını bilmem.