Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eram yatak sardı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda atom43 tarafından 27 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. atom43

atom43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracım bu aksam eskişehir hasan polatka caddesinde yatak sarıp servis yollarına düştü.Hyundai cok sağlam diye övünüyorduk ya ben motoru yaptırdıktan sonra bidaha hyundai almam son olsun kütahya eskişehir yol arasında 90 km lik yol boyunca ki geç tüm gün boyunca yağ lambası yanmayıp sadece ufak bi cukura girmekle okadar yağı boşalttıysak helal olsun bu aracı yapanlara diyorum arac 20 binde hayatım boynca ilk defa aracım yatak sardı helal olsun diyorum bu tür bi aracı satışa sunduğunuzdan dolayı.Suç kesinlikle hyundai nin neden derseniz yağ lambası yanmadı gün boyunca arıza ışığı yanmadı dava açsam kazanırım hertürlü ama gel görki bunu nasıl kanıtlayabileceğim.sonuçmu yarın göreceğim birkaç milyara patlıcagını dusunuyorum ve direk satısa koyacagım bidaha hyundai binmemek üzere.

2. Misafir

Misafir Guest

Geçmiş olsun....Sanırım aracı biraz sert kullanıyorsunuz, bundan kaynaklanmış olmasın...

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun. İşte bende bu yüzden kartel muhafaza saçı hakkında bu kadar önem veriyorum. Aracın üzerine bu yoksa ekstra olarak aksesuar olarak yetkili servislerde satışa sunulsun.

4. Misafir

Misafir Guest

Bu arada ana yatak'mı kol yatak'mı....

5. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    20 bin deki araç nasıl yatak sarıyor ya. Yağlarını kontrol etmek lazım demek ki arabaların sık sık. Işığa kalırsa işimiz harap. Benim eski Accent de de ışık yanmıyordu. Bir gün şu yağa bir bakayım dedim, yağ çubuğunun en ucunda birazcık yağ bulaşığı vardı:) Hiç yağ kalmamış nerdeyse. ama ne ışık yandı ne de yatar sardı. ama 1-2 gün daha geçseydi sarabilirdi belki. Hemen yağ koymuştum en yakın yerden

6. Misafir

Misafir Guest

Yağ lambası seviye kritik bölgeye gelmeden yanmaz, böyle bir şeyin olması içinbi şekilde yağın bir anda boşalmış olması lazım yada yağ pompasının herhangi bir darbeden ötürü arızalanması lazım...

7. atom43

atom43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yağı vardı dün akttıgını gordum fakat aracı yeni park etmiştim benden once duran arabadan olur ya yolda yağ damlamıs olan yerler ole bir yere park ettim sanıp dikkate almamıstım henüz ne oldugunu bilmiyorum ama yarın görecegim ama yatak sardıgı kesin ve en son 1.4 benzinli aracım dizel motorlu arac gibi calısıyordu ne guzel yarın aracım görücüye cıkacak satacaktım nasip değilmiş şuan cok kızgınım oyuzden belki biraz ağır konustum hyundai hakkında ama yağ lambasının yanmamasını hiçbirtülü kanıtlayamıcm ve ihale bana patlıcak

8. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu yağ gösterge ışığı genelde hemen hemen tüm araçlarda aynı vazifeyle görev yapıyor. Ok yaydan çıkmış ve iş iştne geçtikten sonra yanıp uyarı veriyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

9. Misafir

Misafir Guest

Tahmin ettiğim kadarıyla bu olayda sizin'de biraz ihmaliniz var gibi, eğer dikkatli olup yağ kaçağını daha önceden tespit etmiş olsaydınız bu olay başınıza gelmeyecekti, sanırım arabanın altını bir yere vurup karteri felan deldiniz....

10. Misafir

Misafir Guest

Yok hocam, kritik bölgeye geldiğinde hemen ikaz verir, hatta önce sarı yanar, daha sonra kırmızıya döner...

11. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    Valla benim eski araçta hiç yağ kalmamıştı nerdeyse. Bırakın tehlikeli bölgeyi çubuğun ucunda biraz bulaşık vardı:) Gene de yanmadı yağ lambası. Ve yağı sabah kontrol ettim.

12. atom43

atom43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pazar günü bi çukura girmiştim ondan oldu diye tahmin ediyorum yoksa aracın altını vurmadıgıma eminim.Dünyanın en pahalı arabalarını en pahalı benzini ile kullanıyoruz yollarımızın haline bakın ve benim kafamın basmadıgı ise kasko muhabbeti eğer aracı vursaydım bi yere kasko ödeyecekti bu durumda ise kasko sadece aracımı servise ücretsiz götürüyor aracı fiyatının düsmüyecegini bilsem o haliyle bi yere girerdim

13. Misafir

Misafir Guest

Başka türlü olma ihtimali çok zayıf zaten, onun için bu mesajı atmıştım...

14. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    Konunun dışına çıkıyorum ama, mesela ben tekeri kaldırıma sürttüm biraz. Ondan sonra sola en sona kırınca bir ses geliyor. Servis muhtemelen direksiyon kutusu arızalanmış dedi. Merak ettiğim böyle bir şeyi kasko karşılar mı. Sonuçta küçük de olsa bir kaza sonucu olan bir olay

15. atom43

atom43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki sizce yağ lambasının yanmamasını hyundai kabullenirmi yoksa yanmıstır kardesim siz görmemişsinizmi der cünkü yoldayken radar var diye bir kaç kez ben ibreye baktım eğer yansaydı gözüme carpardı en son aracımı durdurmadan once kaputu acıp o haliyle yağa baktım cubukta yağ hiç yoktu tekrar arabaya binip göstergeye baktıgımd bişi göstermiyordu

16. Misafir

Misafir Guest

Benim aracın tekerlekleğine vurmuşlardı, yürüyen aksamın hasarınıkaskodan yaparız dediler ama kendin vurunca yaparlarmı bilmem...

17. Misafir

Misafir Guest

Eğer araçta yağın boşalmasına neden olacakherhangi bir darbe izi bulurlarsa kabul etmezler, aksi taktirde kabul etmek zorundalar...

18. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    O zaman kendiniz bir ağaca çarptığınız zaman da karşılamaz:)
    Bilemilyorum ya, anlamadım ben bu kaskocuların ne yapmak istediğini

19. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçmiş olsun :(

Düzenleyen : karaefe

20. kerem0642

kerem0642 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çogu kasko tek taraflı kazalarıda karşılıyo. mesela bizim önceki araçla duvara vurmustuk karşıladı.

Bu Sayfayı Paylaş