Arkadasım Arabasını Sattı Saterkende Demiş Teyp Arkadasımın Onu Veremem Dedim Bende Senın Arkadasınım Ver Ozaman Bana https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Bunu Taktım Ama Orjinali Kadar Bas Vurmuyor Neden Acaba Orjinalinde Camlar Aynalar titriyordu Resmen bunda Tırt Acaba + - Lerimi Yalnış Bağladım Bilemiyorum Düzenleyen : CyberX-TR
ekolayzır ayarlarına baktınızmı bende de sony var..ayarlarını bi karıştırın derim..ayrıca sonyde bass ayarı 1 2 3 olarak kademeli şekilde artırılabiliyor..teyp üzerinde böyle bir düğme olması lazım..
eq 1-2-3 konumuna getirin .... orta tuşa basılı tutarak diğer ayarlara geçin loud (loudnes) i açın ...
Karıstırmadığım yer Kalmadı Ön Kolanları Kıstım Arkalara Biraz Yüklendim Biraz Farketti Okadar Olmadı Arkaya Bi 30cm Takarık bagajda Pırt pırt dolanırık )
kardeş kusura bakma ama olmamış, çok dışarda kalmış ve emanet gibi duruyor, görüntüyü bozmuş bence, yinede güle güle kullan ben eraya navitech ve poineer taktım, ikiside tam oturdu, bu neden oturmadı acaba örnek Düzenleyen : Coşkun Özcan
Arkadaşın aracındaki duble konsol hocam ... başka türlü olmaz ... Sadece kendinden çerçeveli bir teyp ile orjinal bir görüntü yakalanabilirdi ... Düzenleyen : mirkan
bence sony teybin şeklinden öyle durmuş gibi geldi, diğer accentlere de böyle uymuyo bu soony, Düzenleyen : Coşkun Özcan
Yok Cokun Abi Cerceveden Oturmuyor Cerceveyi Cıkarttıgımdada Yanlardan Bosluk Kalıyor Ama bulurum Oraya Göre Bi Çerçeve Simdi Sınav İçin zonguldağa Gidiyorum PAzartesi Dönünce Bakarım Artık
Hayırlı olsun fatih, güzel teyp ama sende zaten mp3 çalar yok muydu orjinalinde? direksiyon kumandası ile usb girişi takas etmiş oldun sanırım.
Abi mp3 Varda Cd Kafa Bozuldu Birkaçkere Yıkadım TEmizledim Okudu Ondan Sonra Okuyamaz Oldu 60 Lira İstesiler Cd Kafaya Bende Bunu Taktım