Bundan Yaklasık 1 Hafta Önce Aracım Yolda Giderken Stop Etmeye Başladı Ustama Götürdüm oda Pompacıya felan Götürmüş aracımı Bilgisayara Bağlamıs Hiçbirsey Cıkmamıs Araçta En Son Yakıt Deposundan Süpelenmiş Sokmüş İçerisi Resmen ÇAmur ve Deponun İçerisindeki Boya Tabakası Kalkıp Mazota Karısmıs. neyse Depoyu Temizledi Hersey Normal Son iki Günde Aracım Tek seferde Çalışmıyor 3 yada 4 Kere MArşa Basıyorum Ondan Sonra Çalısıyor Acaba neden Olabilir. Bu arıza Depo Sökümünden Öncede Vardı. birde Aracımı alırken Yedek Anahtarı Yoktu bunlarda Yedek Anahtarda İmobizer ve Kumanda Varmıdır. Kaskoya Gidip anahtarımı Kaynettım DEsem Yaparlarmı
kontak anahtarında çip var kaskodan faydalanabilirsin kumandalı anahtarı 270 tl dir geç çalışma arızasıda yakıt pompasının üzerin de depodan yakıt çekmeye yarayan elektronik bir valf var ondan yada enjektörlerinden olabilir
Olayın chiple alakası olabildiği gibi, Enjektörlerinizi elden geçirtmenizi öneririm. Ayrıca yakıt katkısını kullanmayın. Ayrıca Opet dizelinden de uzak durun Düzenleyen : Ogun
araç dizelmiş farketmedim onu https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif biyerde tıkanma var pislik gelmiştir muhtemelen..
benim anahtarimda yoktu kaskodan yaptirdim aldim hocam sorun olmuyor , ama mutlaka al kullan boyle bir hakkin var
Enjektörcüye gitti Özellikle Ama tertemiz Hiçbirsey Yok dediler Usta Opetden Değilde Nerden alayım doğus Otoda Çalısan Arkadasım da Diyoki Shellden Uzak Dur karar veremedım Petrol Ofisinide ben Sevmiyorum Bu Arada Arcım 145 Binde 150 Bin Bakımını Yaptırıcam Yakında Ama Serviste Değil 150Bınde Neler Değisiyor Tabloda Göremedim Düzenleyen : CyberX-TR
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">benim ERA da son bindiğim zamanlar tek seferde çalışmıyor. Gerçi pek alakası yoktur ama en son Opetten aldım mazotu. Gösterge ışıklarında düşük yağ basıncı uyarı ışığı ve motor arıza ışığı yanıyor. Servise götüreceğim.
son iki Depo Mazotumu Full Denielen Yeni Yerden Almıstım Mazotlar bitene Kadar Sorunlar devam etti bu Depomu Bpden Fulledım Fullediğim Günden Beri Tık yok
ben hep bp den alıyorum bazen opet ten hiç sorun yaşamıyorum aldığınız yer önemli markadan çok.. bu arada sizlerin anahtaarı bilmiyorum ama benim iki anahtarda kumanda lı Düzenleyen : mdx78