Cam filmi hafif kusur denildi birde farlar ayarsızmış sonuçta geçtik yalnız emisyon değerleri yüksek çıktı boşta tam gazda siyah duman atıyor normalmi ama önceden yoktu
2013 i20 imle ilk kez 2016 da muayeneye girdiğimde , kısa hüzmeli farların yönü hatalı dediler , bu allahın emri sanki her araca yazılıyor , bu muayeneden sonra periyodik bakım yakındı , Hyundai Yetkili servise durumu söyledim , dediler '' bizim araçlarımızda sağ far tam karşıya bakar ama sol far karşının gözünü almasın diye hafif içe bakar , bu durumu müşteri şikayetleri üzerine fabrikadan gelen ve bizden oluşan bazı açıklamaları Tüve ilettiğimiz halde hala aynı şeyleri yazıyorlar '' , bir de camlarda film var yazıyorlardı ve hani film nerede diye sorunca , pc den öyle çıkmıştır , sık yazılan hafif kusurlardan olduğu için denilmişti , şimdi bende film yaptırdım arabama nasıl olsa yazacaklar boşa gitmesin. ,
Yanlış biliyor olabilirim fakat bulduğu her kusur tuvturkun devlete ödediği paradan kesintiye sebep oluyor demişti birisi muayene sırasında.
Evet çok haklısınız bizim de farın biri azıcık yere bakıyor gerçekten de çok iyi bir ayar. Ama ne zaman girsek hafif kusurlu cam filmi 8 senelik hiç kusursuz geçmedi yine bir şeyi yanlış anlayıp yorumladığımız bir uygulama. Bizim memleket de böyle.
Siyah duman problemi ben de de var. Son zamanlar arttı gibi sanki. Tampon kararmış baya önceden bu kadar yoktu. Galiba ben de de egr sorunu var .
Adama diyorum ki, ayariniz nasıl? Bunların belli bir ölçüsü vs varsa verin ona göre yaptiralim. - Olmazzzz! Dışarıya bilgi vermiyoruz, diyor. Sanki devlet sırrı!