Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eram 60000 bakımına girecek...!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Oguzz tarafından 11 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet arkadaşlar arabam 60 bine dayandı bakımı geldi... Benim sormak istediğim benim amartisörlerden çok ama çok ses çıkıyor gacur gucur diee :S öyle nefret ettimki.. Bunu servise söylüyeceğim değişmesi gerekiyor derse garantiden değişmesi lazım deilmi ona göre tepkimi göstereceğim... Almam arabayı servisten diyicem sizede dava açıcam buna hakkım var deilmi.. Bir ikinci sıkıntım ise plastik aksamlardan gelen ses onuda söyleceğim baksınlar... Bide Teybim cd çalmıor error veriyor... Bu garantiye girermi.. Bide çok oluyorum ama 60 bin bakımında neler yapılıyor.. Balatalar fln değişiyormu veya değiştirmem gerekirmi sizce sonuçta 60 bine gelmiş hç değişmemiş.. aracım.. Yani bakım haricinde baktırmam gereken yerler varmı arabanın.. Bidaha bidaha gitmek istemiorm servise 1.4 select gp 2006 model..

Düzenleyen : Oguzz

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    1-balatanız kullanımınıza bağlıdır mesela benimki her 25bin kmde değişiyor freni çok kullanıyorum...önleri değiştirmeniz gerekebilir servis bakıp durumunu size söyler.
    2-bu kadar telaşlanmanıza gerek yok,amortisörlerden gelen ses şikayetinizi servise bildirin garantiden değiştirirler.(tabi sesin kaynağı gerçekten amortisörlerse)
    3-plastik aksamdan çok abartı bir ses gelmiyor.soğuk nedeniyle plastik dahada sertleştiği için sabahları ufak tefek ses yapabilir buna yapılcak bişey yok.
    4-cd çaların garantisi 2 yıldır.bunun hyundaı servisiyle alaksı yoktur.teybin yani artek markasının servisleri ilgilenir.fakat sizin araç heralde 2 yılı geçti,yani teybin garantisi bitti.artek(teybin)servisine gidip gösterin küçük bişeyse hallederler ama büyük bir sorunu varsa(optik değişmesi gibi)yeni bir pıoneer teyp alıp takarsınız.
    5-60 bin bakımında yağ-yağ filtresi-hava ve polen filtresi değişir.yakıt filtresi değişir bujilere bakılır.....servis v kayışınıda değiştirin diyebilir ama sakın değiştirme çünkü 120 bin km ömrü var

Bu Sayfayı Paylaş