sevgili arkadaşlar ben eranın teybi için silinebilir disk kullanıyorum mp3 leri buna kayıt ediyor sıkılınca silip yeniden kayıt yapıyorum .bu işlemi yaparken her sanatçı için bir dosya açtığınızda bu dosyaların sayısı 40 ı geçerse teybiniz hata gösteriyor ve diski kabul etmiyor 40 dosyayı geçmemeye bakın
paylaşım için saol ilk kez duydum!!!!https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
bende bi ara denedim ama cdyi okumadı bu 40 parça olayından olabilir bnede format başkadır diye bakmadım daha eger teyp böyle cdleri çalıyosa çok güzel olur.
arkadaşlar şarkıların boyutu 1 cd lik sınıra sığdığı sayıda kayıt yapabilir ve onuda teybinizde dinlersiniz.benim dediğim dosya sayısıyla 40 ıaşmamak sen eğer tek dosya da 140 şarkı kayıt yapıyorsan bunu zaten okur ama şarkının kime ait olduğunu yada kim in söylediğini gösterir dosyalar hazırlayıp sanatçıların adına açtığın dosyaların içine kayıt ediyorsan işte bunda sınır var.ben teybin ekranından önce hangi sanatçı ardındanda hangi şarkı onu okumak istiyorum işte bu şekilde ki kayıtlar için bu sınırlama .buna uymazsanız yanlış hatırlamıyorsam error 5 yazıyor
dosya kelimesi yanlış olmuş diyebilirim anlaşılmamış galiba. her sanatçı için dosya derken klasör kastetiyorsun herhalde. bunda sınırlama olabilir tabiki. araba kılavuzundan hariç teyp kullanma kılavuzuda veriliyor orayı iyi incelemek lazım. sonuçta pc değil bu. sağdaki düğmeye basılı tutunca ilk sanatçının klasörü çıkıyor sonra sanatçılar arasında geziliyor. bir kere basınca düğmeye o klasörü açıyor 2. kez basınca o klasördeki ilk şarkıdan çalmaya başlıyor. yeni usb girişlilerinde durum farklı değildir herhalde
error 4 için servo hatası yazıyor ne olduğunu bilmiyorum. çok dolu 1 cd rw hazılamaktansa katagorilere ayrılmış 2-5 cd oluştur. ve kaliteli cd kullan philips-tdk-verbatim gibi. bir cd 35 krş. yaz yaz at. cd rw kullanma bence
arkadaşlar cd yazdırırken ben nero kullanıyorum eskiden mp3 olarak yazdırırken cd çalar çok hata veriyordu bi arkadaşın tavsiyesi ile şimdi VERİ DİSK i olarak yazdırıyorum hiç bir problem kalmadı hata da vermiyo.
En güzeli usb. Anahtarlıkta takılı, arabaya binince takıyorum, çıkınca alıyorum yanıma güncel şarkı olursa atıyorum.