Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eralarda hararet saati neden yok

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda accent era/emre tarafından 11 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. accent era/emre

accent era/emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkese selamlar accent era teamlarda neden hararet göstergesi yok çok merak ediyorum. acaba sorun maliyetmi yoksa geçerli başka sebebi varmı bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum

2. Misafir

Misafir Guest

lütfen forumda arama yapıp araştırdıktan sonra konu açalım..bu konu hakkında yeterınce başlık var..

3. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kontağı açınca görürsün bir mavi bir kırmızı hararet göstergesini. ilk çalıştırmada mavi yanar 70 derecede söner..120 ye ulaşırsa kırmızı yanar. bu durumda kesinlikle stop et ve servis çağır. bunlar kullanma kılavuzunda yazar.

4. Misafir

Misafir Guest

insanlarımızkolaya ve hazıra alıştırıldı..bu yüzden ilerleyemiyoruz zaten..kimse aracının kullanma klavuzunu okumuyor..nette,forumda arama yapmadan sorayım diyor..

5. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaş nasıl kullanılacağını sormuyorki.Yoksa hyundainin neden bunu teame koymadığı da mı yazıyor kullanma kitapçığında.

Ne diyor "maliyeti düşürmek için gösterge yerine letmi kullandım" diyor.

6. Misafir

Misafir Guest

hepsinin açıklamasını kaç kere tartıştık biz burda??

7. sah.savar

sah.savar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence yeni katılan arkadaşlar ne formu nede aracı tam tanımıyor varsın tekrar sorsunlar.formda zaten herşey yazılmış o nedenlede kimse bişey yazmıyor artık,bırakın rahat rahat merak edilen şeyler yazılsın form belki biraz hareketlenir.

8. Misafir

Misafir Guest

haklısınız ama forumda olan bir konunun tekrar açılması konu kalabalığına yol açıyor ve daha sonra aradığımız hiçbirşeyi bulamıyoruz..bizede hak verin biraz..sonuçta keyfimizden istemiyoruz bunları..sizlerin daha rahat bilgiye ulaşabilmesi için herşey..

9. accent era/emre

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar accent era ile ilgili 17 sayfaya tek tek baktm hiçbir yerde bulamadım.araca binen arkadaşlar sordu cevabı bilmediğim için sizlere sorma ihtiyacı hissettim.bu konu ile ilgili açıklama nerede varsa onu belirtin oraya bakayım

10. Misafir

Misafir Guest

tmm arkadaşım...var ama neyın nerde olduğunu bulmak mümkün değil..sende haklısın..bilenler cevaplar zaten..

11. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhabalar.

Makyajlı tüm getz modellerindede hareret göstergesi yerine ışık mevcuttur.

12. Misafir

Misafir Guest

13. sah.savar

sah.savar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hararet göstergesinin tasaruf amaçlı konmadığını sanmıyorum yeni araçların arıza dışında hararet yapması çokta mümkün değil o nedenle sadece hararet sınırını aştığınızı göstermek yani arıza yada su eksilmesine dikkat çekmek için kırmızı led ve aracın motor soğukluğunu göstermek içinde mavi led konmuş,siz kırmızıya dikkat edin yeter.

14. accent era/emre

Alınan Beğeniler:
    0
    bir yanlış anlaşılma oldu herhalde.ben araç neden hararet yapıyor geç ısınıp geç soğuyor veya neden kalorifer soğuk üflüyor diye merak etmiyorum.accent eradan önce 1998 model broadway RL vardı.bu dandik merkezi kilidi bile olmayan araçta varken eralarda nedenhararet saati yok. merakım bu sorunun cevabınadır.

15. Misafir

Misafir Guest

Tek sebep maliyet....aynı şey Opellerin bir kısmında da var...

16. Misafir

Misafir Guest

aracın hararet yapma ihtimali olmadığı için..

17. bencede maliyete kaçıyor olabilirler. ama zaten hyundai lerin zordur hararet yapması hiç durmadan rize ye giden araba yazın o sıcağında hararet yapmıyor düşünün....

18. sah.savar

sah.savar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Göstergeyi koyacak yer bulamamış olabilirlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

19. Misafir

Misafir Guest

Motorun hararet yapıp yapmaması önemli değil kullanıcı hatasından kaynaklanan hararet önemli olan, farketmezse motoru alır eline.

20. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Selectlerde var değilmi?
    select altı modellerdemi yok gösterge?

Bu Sayfayı Paylaş