hoşgeldin kardeşim.çakmağın oralarda aydınlatma yok.yalnız çakmağın yanında yedek bi yer var.oraya 5-10 liraya satılan lambalar var.odan bitane takarsan çok güzel oluyor.hem küllük görünüyor hemde hoş bir görüntü veriyor.
ben öyle aydınlatma demiyorum çakmaklığın etrafında beyaz bir halka var orada lamba olmasa onu koymazlardı
ben hiç dikkat etmedim.parkları yada farları yakınca yanmıyormu.eğer lambaysa yanmaması saçma olur.bende akşam bi dikkat edeyim
işte bende hiç dikkat etmemiştim geçen akşam yola çıkmadan telefonumu küllüğün yanına koydum yolda oraya bi baktım karanlık sanki önceden orada bi ışık var gibi gelmişti bana belkide lambası patlamıştır
cam düğmelerine led konma konusunu inceledimde şimdi sıfır aracım henüz kapıları sökmeye açıkcası içim elvermiyor bide sakarlık yaparım elime yüzüme bulaştırırım olayı aslında basit görünüyor ama ben şanssızımdır biraz yokmu İZMİR de olupta bu işi ben gayet güzel beceririm diye bir İZMİRLİ HEMŞERİM yahu valla yemeğimizi yeriz içeriz çayımızı kahvemizi iş parasında değil bir yere götürüp yaptırmayada kalkışabiliriz ama o yapacak olanlar eminimki burada kendi araçlarına yapanlar kadar tecrübeli olmayacaktır şu çakmaklıkla cam düğmelerine ışık koyabilsem çok hoşuma gidecek valla çok şeyde gözüm yok https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Düzenleyen : aybasan
arkadaşım eğer incelediysen cam açma düğmelerine yapılan led olayını, videoları benim aracın videosunu görmüşsündür.. Çakmaklığa led de bağladık. Orjinalden daha güzel oldu. orjinal o denli canlı yanmıyor. cam açma düğmelerine, iç tepe lambasına, torpitoya, fındık sinyallere, arka plakalığa, ön far içi parklara, bagaj içi komple led çektik.. Maliyeti çok az tutar işçilik çok para tutuyor.! Antalya'da olsan benim arkadaşa giderdik beraber.. Şimdi fuara da araba hazırlıyoruz komple led ışıklandırmalar,ses sistemi ve airbrush'la dolduruyoruz aracı