Arkadaşlar hyundai macerama 2005 yılında getz 2008 yılında era ve 2012 yılında i30 cw ile devam ediyorum inşallah eryı aratmaz bana her kese saygı ve selamlar.
Teşekkürler yanlız hala iyimi yaptım kötümü yaptım emin değilim hyundai sitesinden fiyatıda kaldırmış açaba tutmayan seri sonu bir araçmı aldım diye düşünmeye başladım
abi hayırlı uğurlu olsun istediği kadar seri sonu olsun seri başında alanlardan farkınız ne olacak ki siz bence 1.6 crdi nin farkını yaşayın rabbim kazasız belasız kullandırsın sigortasını vergisini düşük etsin
Benimde geçen dikkatimi çekti sitede fiyat listesinin bulunmaması, çünkü bende era'dan sonra C segmenti bir araç almayı düşündüğümde f/p sıralamasının ilk sıralarında i30 var. İnternette biraz araştırdığımda 2012 in ilk çeyreğinde yeni i30'un avrupada piyasaya sürüleceği yazıyordu. Muhtemelen bu yüzden listelerden fiyatı kaldırıldı .Ama bence bu durum üzülünecek bir şey değil, bir aracın son yıllarında çıkan modelleri en sorunsuz modelleridir. Aracını güle güle kullanın.
öncelikle hayırlı olsun.bence de aracınızın keyfini sürmeye bakın,beğenmişsiniz ki almışsınız güzel güzel kullanın.ha mesele satarken ne yapacağınızı düşünmenizse nice üretimi durmuş arabalar var ki hala hatırı sayılır şekilde alım satımı yapılıyor.