Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERADAKİ GICIRTI

'Sohbet' forumunda mehmetali37 tarafından 7 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. mehmetali37

mehmetali37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkese iyi akşamlar arkadaşlar arabam 2008 model era 1.4 team 21000 km de son bir haftadır yavaş seyir halindeyken yani yeni hareket ederken önden ve arkadanaşırı rahatsız edici gacur gucur sesler gelmeye başladı ve servise götürdüm usta bindi dolaştı ön ve arka kapı eşiklerine çıkarak arabayı salladı ve 4 amortisördede sorun var fabrikadan bir yetkili çağıracağız gelip bakacak dedi bilgilerimi aldı telefon numarası vs. yetkili geldiğinde biz sizi çağıracağız dediler bekliyorum bakalım nolucak başına böyle bir olay gelen başka arkadaşlarda varmı acaba saygılar

2. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Büyük ihtimallede amartisörlerdendir ama Fabrikadan yetkili bekleme olayını daha önce hiç görmedim.. Servis karar verir bozuk olduğuna ve değiştirir..

3. mehmetali37

mehmetali37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    oğuz servis karar verdi bende biliyorum amortisörlerin bozuk olduğunuda bu fabrika olayını anlamadım bitürlü

4. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Bende anlam veremiyorum hala.. Yürütülen olay herzman gördüğüm.. Servis malzemenin bozulduğuna karar ve değiştirir.. Bozuk olan malzeme fabrikaya gönderilir bozuk olduğu anlaşılır hee eğer boşuna değişmişse parça servis bunun ödemesini cebinden yapar.. Birilerinin gelip her arabaya ayrı ayrı bakması zaten saçma olurdu

5. mehmetali37

mehmetali37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla cumartesiye kadar aramazlarsa ben tekrar gidicem bakim ne dicekler o zaman

Bu Sayfayı Paylaş