arkadaşlar 1,6 era select modelini almayı düşünüyorum hatta bugün bir tanesinede baktım sahibi 4 hava yastığı diyor ama ben sürücü ve yolcu hava yastığını gördüm yan lardakini nasıl anlayabiliriz
ön koltuk döşemelerinin untunde dikişle tutturulmuş SRS AIRBAG yazısı olmalı... Düzenleyen : 41 YSF 87
aynen öle o etiket yoksa yoktur zaten ama kopmuş mantıgı ile düşünürsek koltugun o kısmını tuttun mu eline bi sertlik sanki içerde kutu varmış hissini verir
hava yastıgından bahsediyorsanız hayır select ful model i oluyor herhalde ama air bag isteğe göre 2 yada 4 olarak sipariş edile bilir opsiyonel yani
gördüğüm kadarıyla sizin araçta siyah benim alacağım araçta siyah renk olarak ne dersiniz memnunmusunuz
ERA'nın Select modelinde sadece 2 (şöför ve yolcu) adet hava yastığı vardır. 4 adet hava yastığı istiyorsanız "Style" modeli almanız gerekir.
hiç avsiye etmem arabayı haftalık yıkatmanız gerekiyor hele yaşadıgınız yerde ağazlar ve inşaat bol ise bu haftada 2 ye çıkabilir tabi isteğe göre ayrıca herhangibi bir bölgesinde çizik oldugundan normal açık ve metalik renkteki araçlara göre daha belirgin ve göze batar oluyor ama bunun yüzünden araba almamak olmaz aldıgınız zaman cila ürünlerini kullanın Düzenleyen : GhosTon
Select modelinde 2 adet hava yastığı var,Style modelinde 8 tane.Açıkcası 4 hava yastıklı bildiğim kadarıyla yok
araç era 1,6 select gp ise 8 hava yastığı mevcuttur.ve abs de mevcuttur.eğer abs yoksa hava yastığı 2 adettir.
sayın era 06 select gp diye bişey yok.selectdonanımda zaten abs ve 2 hava yastığı standart.o dediğin teamdonanımda var
yanlış biliyorsunuz 2006 ve 2007 modellerde select gp yani güvenlik paketi seçeneği vardı.gp li olursaabs li ve 8 hava yastıklı idi.arkadaşın alacağı araçta eğer select gp ise abs ve 8 hava yastığı olacak ama değilse abs'siz ve 2 hava yastıklı olacak.