Temmuz Era 1.4 Team aldım. Birbuçuk ay sonra falan arabanın motor suyunun yedek deposu F'den L'ye düştü. Servise götürdüm normaldir, olabilir dendi. Biraz su eklediler. yaklaşık 20 gündür kullanıyorum suyun seviyesi 3-4 mm daha F'den aşağıya indi. Bu normalmidir, yoksa bir sorun mu var. Bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim. Teşekkürler Düzenleyen : Coşkun Uçar
Motor sıcakken baktıysanız farklı seviyede görebilirsiniz, soğukken su ekleyin ve yine kontrolerinizi soğukken yapın, sistem kapalı tip olmadığı için bu seviye değişkendir, L 'nin üstünde olmasına dikkat edin yeter.
2 senedir eksilmemişti..bu yaz eksildi...yarım su bardağı aldı..l den f ye kadar...çok devirli kullanmıştım arabayı belki ondan olmuştur..sen nasıl kullanıyorsun
Valla bende devirli kullanıyorum ve çok dikkat ediyorum devirli kullanmaya. Demekki bi sorun var. Tekrar götüreyim servise...
devirden kastettiğim..bu yz tırmanışlarda 4500 devire kadar çıktım..hızlı tırmanmak için herhalde o yaptı..o tamamlamadan sonra bir daha eksilmedi..
malum era ve getzlerde gostergede hararet seviyesini gosteren bi gosterge yok. sadece hararat yapma riski varsa ısık yanıyor. ya da hararet yapınca yannıyor bilmiyorum. bizim radyotorle motor baglantısının oldugu borudan su kacırıyordu. 1lt e yakın su ilave etmeme ragmen ısık yanmıyordu. nese sorunun cevabı kaputun altında. kaputu kaldırıp su haznesinin ustune bakmak lazım.
ABİJİM SU EKSİLTMESİ NORMAL DİYORLARDA.BENDE 90 MODEL BİR ARABA VARDI O BİLE 1 SENEDE HİÇ SU EKSİLMEDİ.AYNI SORUN BENİMDE KAFAMA TAKILIYORDU.YENİ ALDIĞIM ERA 2 KERE SU EKLEMEK ZORUNDA KALDIM .O BİŞEY DEĞİLDE SERVİSTEN İNSANI TATMİN EDEN CEVAP VERMİYORLAR
bende geçenlerde kontrol ettim su seviyesi alt sınırda idi. ama aracım 7500kmde 9,5 aylık olduğu için normal karşılıyorum...