Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

erada stop etme

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda gokhan525 tarafından 30 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    herkese slm arkadaslar bende 1.4 era team abs var benzinli lpg(brc marka)taktıralı 3 sene oldu her bakımında bütn aklınıza gelebilecek ne varsa herseyini degistiririm hava, yag,polen filtreleri arabam 50000 de suan bujiilerinide
    43000 de degiştimbuji kabloları degişmedi sadeceama ne hikmetse çözemedigim bir sorunu var arabada servise götürdüm onlar da bisi demedi sorun sabahları ilk calıstıgında özellikle soguk havalarda benzinde belli birsüre de araba gaz yemiyor patırdıyorbazen stop ediyor her soguk havada calıstıgında yapıyor ama sıcak oldugunda yani gün içerisinde kullanıldıgında hiç birgariplik algınlamıyorum lpgde hic bir sorun yok sadece ilk benzinde calıstıgında eger arkadaslar basına gelen yada kesin bir bilgisi olan arkadaslar varsa veya ii bir ustanız varsa size zahmet sorabilirseniz sevinirim neden yapıyor aceba cünkü artık kafama takılıyor cevaplarınızı beklıyorum.msn adresim gokhan-balta@hotmail.com daha rahat haberlesmek icin istiyen arkadaslar.

2. otastekin

otastekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arızanın nedeni bezin pompası gibi görünüyor

3. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    benzer sıkıntı bende de var. lpg ayarlarına baktırıyorum bir süre idare ediyor daha sonra yine aynı. ustanın dediğine göre depo kısmında bir filtre varmış onun temizlenmesi gerekiyormuş. yaptırıp sorununa çözüm bulanlar da varmış. masraf çıkabileceği için şimdilik askıya aldım ama en uygun zamanda yaptıracağım...

4. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    anladım tesekkürler

Bu Sayfayı Paylaş