Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERada ses

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda alıu tarafından 1 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. alıu

alıu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamlar birçok kullanıcı eradan lokurdu ses vs.gıbı sorunlardan şıkayetçı..aracım 2010 select benzınlı 1.4 aracı ocak ayında aldım...ne bir lokurdu ne bır ses duyamadım bendemı anormallaık yoksa araçtam mı çözemedımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif tskr..

2. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    bir sene geçsin sizi tekrar dinlemek isteriz, ama umarım ses gelmez yanılan biz oluruz.

3. alıu

alıu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yani 1 sene sonra baslayacak dıyorsunuz...hayırlısı ..demek bu araçlar 1 sene ıcınde deforme oluyorr...aldatıldık.. kısaca..?? yanılan benmısım anormallık araçta...okı...eldem cıkaralım o halde kısa zamanda...

4. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    şimdilik ben de duymuyorum ama sanıyorum araba çabuk döküldüğü için bu kadar fazla şikayet var.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

5. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    bu benim arabaya karşı yada hyundaiye karşı empatimden kaynaklanmıyor. genel bir anket rica edelim sayın mod. larımızdan erada lokurtu yada amortisör sıkayeti olan varmı diye bi genel yüzdelik dilim oluşturur bu durum neticesinde arabayla değil sadece bu sıkıntının yol açtığı memnuniyetsizlikler ortaya çıkmış olur

sayın moderatörler ve yönetici;
    ana başlıklarının sizin belirlediğiniz paslanma , amortisör şikayeti lokurtu problemi yaşayan ancak eradan memnun olan bir anket yapabilirmisiniz? ortalama 20.000 tl ye alınabilecek iyi donanma sahip araçlarımızdan memnun iken bu sorunlar nedeniyle yaşanan memnuniyetsizlik yüzdesini görebileleceğimizi umut etmekteyim. eğer bu başlık açılırsa tüm üyelerden sadece ankete katılmalarını kesinkile yorum yazmamlarınıda saygı ile rica ederim..

6. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haltunay haklı.. gecenlerde bı taksıye bındım dacıa 110000 km de.. darmadagın araba taksıcı de okadar hor kullanıodu kıama yıne de kasıslerde cukurlarda benım hyundaıden daha az ses cıkarıyodu amortısorleri ve daha yumusaktı.. utandım resmen ya.. nolurdu adam gıbı suspansıyon taksalardı da 500 tl fazla olsaydı..

7. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok haklısın; ne olurdu da 500 lira fazla olsaydı; ama süspansiyon tam bağımsız olsaydı...

8. mehmetali37

mehmetali37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle aracınız hayırlı olsun 20 bin kilometreye gelince duyarsınız ben 4 amortisörü yeni değiştirdim aracın 22000 km'de

9. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    89
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    amortisör konusunda katılıyorum.bence eranın en büyük problemi bu.ben arkadasın bilmem kaç model brodwayine bindm tümseklrde bnmki kadar zıplamıyodu bir arkadasın 2001 model corollası kasislerde benm hızımdan daha hızlı bir şekilde geçiyo ama zıplatmıyo

10. alıu

alıu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selamlar...demekki aracın amortısor yay ön takımında prob.var...sidi burda bir sürü kullanıcı var mutlaka içlerınden bırı hukukçudur...toplanalım tüketici mahkemelerı. var...korelıler ayı degıl.....bu sorunu dıle getırelım...ne olur yani..Asarlar mı???mesaj çekelım..yanı açıkça oturp sıneye çekıp acı çekmek sanırım mantıklı degıl nedersenız????????

11. alıu

alıu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam corallayla mukayese edılmez tabıkı ..o toyota..

12. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,019
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Getz içinde aynı şeyi söylüyor, buluşma öncesi Coşkun hocamın 2009 Getz'ini kullandım, ıskaladığım çukur kalmadı, araçta gram ses yok, elantra'dan bile sessiz.

13. zingaro44

zingaro44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar haklısınız haklıyızda ama bugün piyasadaki bütün araclarda mutlaka kronik bir hata arıza mevcut mesela ww polo bora passat boğaz kelebeği rolanti dengesizliği gibi ve değiştirseniz bile düzelmeyen hastalık vede muazzam masraf aynı olay opel astra da mevcut ,crolet curuze hatalar dolusu,opel insigya dünya para ve resmen benzin canavarı ve yeni olmasına rağmen servis kapılarını aşındıran bir model daha neler var neler inanın (hee dertsiz olsun diyorsanız bu teknoloji deposu bu araclardan uzak duracaksınız benim kanaatim budur benim 1974 model tosbağam vardı en sıkıntısız aracımdı yani)

14. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Arkadaşlar amortisör sorunu malesef bu araçlarda var. Asıl sorun şu ki ; acaba amortisörler değişse bu ses kesilir mi, yoksa amortisörün yanında başka parçaların da değişmesi gerekir mi ? Bizim asıl derdimiz budur. Sadece amortisörleri değiştirmek yetersiz olabilir bence.

15. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    ben de yeni aldım 1 ay oldu. amortisörlerden lokurtu şeklinde ses geliyor. daha önceki aracım olan lada vegada bile amortisör sesini duymuyordum. çok yumuşaktı. ben de amortisörleri yumuşak bir amortisör takımıyla değiştirmeyi düşünüyorum.

16. Prof.Matematik

Prof.Matematik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aldığımın 2. ayında ses gelmeye başladı...
    özellikle çukurlu yollarda araç sürenler daha çabuk bu sorunla karşılaşıyor...

17. Caner KIRNAK

Caner KIRNAK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende ilk aldığım 4-5 ayda böyle diyodum şimdi araç traktör gibi zıplıyo sallıyo ses geliyo :))

18. alıu

alıu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla bilmiyorum ama.. o kadar bozuk yol..çukur vs... tabiii nazıkçe girip çıktım süreklıde ses dınlıyorum lokurdu.. tıkrtı... herhangi bir sey duymuyorum..genelde araç kullanımım çok nazık ve sakindir..acaba bundan mı? kaynnaklanıyor? sakın yanlıs algılanmasın...bazı araçlar hasas ve nazık kullanımlıdır.. hyundaı..de bu katagorıde sanırım..genede daha fazla km lerde görelım..ses nezaman baslayacak..????

19. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim aracımda en ufak ses yok ne bir plastik çıtırtısı ne de lokurtu.İlk başlarda vardı lokurtu 4 amortisörüm garantiden değişti.Üstüne 25.000km yaptım herhangi bir ses yok.Ses varsa kesinlikle sorun vardır servislerde üsteleyin.

Ha ses yok ama amortisörlerden memnun musun derseniz,bu yaşıma kadar bu kadar kötü süspansiyon sistemi olan ( ya da olmayan) bir araca binmedim o ayrı bir konu.

20. quatele

quatele Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı ses bende de vaar servise gitmedim ama ninni gibi gelmeye başladı

Bu Sayfayı Paylaş