Merhaba arkadaşlar 1.6 benzinli Eram var rölanti de biraz düşük devirde çalışıyormuş gibi geliyor bana,rölanti devirinin normali kaçtır benim erada 600 görünüyor 1000 devrin altında yani 0.60, normalini bilen arkadaslardan cvp bekliyorum veya sizin Eranızda devir kaç rolantideyken? Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende getz 1.3 ün rölantisinin düşüklüğünden şikayetçiyim normali 800 +- 100 olması gerekirken benimkinde 690 ile 720 arası çalışıyor servisten veya başka bir cihazla yükseltmenin bir yolu yokmudur...
Benim erada neden düşük rölanti neye göre ayarlıyor bunu,bugün usta rölanti ayarlayan parçayı sensörleri temizledi geri taktı ama bişey değişmedi hala 0.60-0.70 arası ben bu aracı aldığımdan beri böyle bugün usta rölantisi düşük deyince bende normalini merak ettim bu arabada çünkü 5 senedir rölanti 0.60 da yani çözüm ? Yok galiba ? Sent from my iPhone using Tapatalk
Herhangi bir sorun yok herhangi bir arıza veya uyarı arıza ışığı gibi hiç bir durum yok herşey normal yani Sent from my iPhone using Tapatalk
kışın 1300 lerde çalıştığı oluyor ilk çalışmada 900 civarında şu aralar ısındıkça düşüyor baya ama 600 e kadar iniyor mu hiç dikkat etmedim.Bizim araç 1.4 sizinkiyle farklı olabilir
Niye yükseltmek istiyorsunuz ki normali o. düşük daha iyi yakıt tüketimini düşürmek için. Sorun olmadığından çözüme de gerek yok bence.
Bende normalini öğrenmek istedim zaten yani genelde diğer markalar da 0.90 oluyor benim erada bu şekilde diğer Eralarda da böylemi normali bu mu bu arabada bunu öğrenmek istedim teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk