arkadaşlar arabanın kontagını açtıgımda on konumundaiken kaputtan acayip sesler geliyor tıkırtı gibi sanki bir motor çarkı var sürekli takılıyor nedir acaba direksiyon eps ünitesinin motorumudur bu ses daha önceleri çok az geliyordu biriki saniye kontagı açtıktan sonra kesiliyordu şimdi ise kesilmiyorkontagı kapatınca susuyor elektrikle ilgili olsa gerek yardım istiyorum Düzenleyen : kartalfen
üstatcevap için teşekkürler ama araba çalışmıyorki sadece kontak açık ve panel ışıkları yanıyor sadece yada daha marşa basmadan acc on konumunda bu ses yapıyor rölanti motor çalışınca olması gereekmiyormu?
ses önden geliyordu kulaklarımı dayadım gelen yere sol ön farın bağlantı kablolarına yakın yerden geliyordu bugün elektirkçiş ustaya gittim yanında ses kesildi usta anlayamdı ses olunca gel dedi araba ısınınca ses kesiliyor sanırım sabah tekrar deneyeceğim peki sorum şu bu ses kesilmezse takılı kalırsa ne olur gecen gün ses susmamıştı bayagı uzun bir süre gelmişti bugün ses 1 saniyede susuyordu
sürekli yapıyormu? mesela far ayar düğmesini arabayı stop ettiğinizde çarpıp değiştiriyor olma ihtimaliniz olabilirmi kontağı açınca yeni konumuna geçiyor olamazmı ? buda bir ihtimal olabilirmi?
valla dün ustaya gittiğimde ses kesilmişti bugünde ses yok bakalım sistem şuan düzgün çalışıyo anlamadım olayı ilk başta br ses geliyo her zmanki gibi 1 sanye sonra kesiliyo şuan bir problem yok