Slm arkadaşlar.2008 1.4team benzinli eram da bi promlem var.şöyle anlatayım .aracım en soğuk havalarda 10 gün binmesem tek marşta çalısıyo.lakin 1.vitese atıp gaza bastığim anla gaz yemiyo.boğuluyo.bu sorun 3 dk rolantite çalışıp hareket ettiğimde olmuyo .aracımda lpg var.bi cok şey denedik olmadı.kutup başlarıni söktüm.3 saat sonra taktım calistırdım yine aynısı oldu.sorun nedir acaba?
Kardeşim aynı sorun bendede var sitede ararsan bununla ilgili çok konu var kanister ve pcsv olabilir eğer çözüm yolu bulursan buraya yazabilirsiniz
sorun benzinden kaynaklanıyor benzin uzun süre bekliyor ve oktanı düşüyor haliyle araba öksürerek yürüyor bu sorunun önüne geçmek için az az ve sık sık benzin almak gerekiyor bendede era varken bu sorun yıllarca oldu
Bu problem bende de var. 100 metre gitmeden duzeliyor. Zaten gazda yapmiyir Sanki benzinin ilk yakilan kismi sulanmis gibi duzgun gitmiyor ilk basta.
bu problem bendede vardı lakin bujiyi, buji kablosunu değiştirdim ve içindeki benzini bitirip tamamen yeni benzin aldım sonra bu sıkıntı geçti ama havalar sıcakken bir şey yok soğuk olduğunda aniden gaza yüklenince yine başladı...