arkadaşlar yeni eradaki taban döşemesi çok açık renk paspaslarda yeterince korumuyor .aracın tabanına plastik döşeme yaptırmayı düşünüyorum koltukları ve diğer sabit elamanları sökerek döşeniyor ,kalın plastik bir madde 150 tl ne dersiniz yaptıran varmı hiç
o gerçekten sıkıntı,benim ilk halı paspaslar vardı onun üstüne plastik paspas aldım kaç ay koktu ama yapacak da çok birşey yok,çünkü ıslak çamur derken berbat olur araba.ama arkadaşın dedii gibi koku yaparsa bir de çıkarmaya uğraş onu..kullanan varsa fikir versin biz de düşünelim
arkadaslar demek ki sizin döşemeyi yapamamışlar.. benim eram ticari taksi ve taban plastik döşemeli.. ne koku var nede bir sorun.gayet memnunum
ben admiranın döşemesini halıfleks ile kapladım ve üstüne nikelaj paspas attım. orjinal döşeme kesinlikle korunuyor ayrıca halıfleksi ayda bir çıkarıp temizliyorum . koku problemi de yok tavsiye ederim
kardeş bende döşemeyi plastik yaptırcam koltukları bazı parçaları söküp takıyorlar baya bir işçilik var tavsiye ediyormusun beb bu ustaya koltuk kılıfınıda yaptırmıştım çok hoş oldu umarım iyi olur 150 tl fiyatı döşemenin
Tavsiye ederim,aynını ben yaptırdım yalnız koltukları söktürmeden cırt cırtlı yaptırdım sökülebilir şekilde birde üstüne paspas koyuyorum sadece paspas temizliği oluyor ne halı nede döşeme kirleniyor maliyet 50 TL. Resimler:
onur team kardeşim gerçekten çok güzel olmuş yalnız sürücü tarafı fazlasıyla pot yapmış gibi duruyor fotodamı öyle görünüyor? Birde direksiyon simidi farklımı banamı öyle geldi?
Teşekkür ederim,tekrar tavsiye ederim. sürücü tarafında tabandan kaynaklanan hafif bi potluk var ama sorun olmuyor,direksiyon simidi orjinal resmi çekerkenki açıdan dolayı farklı çıkmış.
Paspas, bu döşemenin üstünden kayıyor mu? siz kauçuk mu , halı paspasmı kullanıyordunuz Düzenleyen : erhanbaba62
Kauçuk paspas kullanıyorum,kayma yapmıyor.Halı paspas kullanmadığım için bilmiyorum o belki kayabilir.
arkadaşlar döşemeyi yaptırdım, harika olmuş koku filan kesinlikle yok .potlukta yok, paspas bile kullanılmasına gerek yok ıslak bi bezle sildimi tertemiz oluyor .tavsiye ederim sizde yaptırın çok hoş olmuş
hocam öncelikle güle güle kullan sana zahmet resim koyarsan ve ayrıntılarını verebilirsen memnun oluruz https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif