arkadaşlar aracım 2010 model ikinci el 3000km almıştım. forumda hep duyuyorum style ve style sport diye. benim aracım stylemi yoksa style sportmu acaba. resimleride koydum özellik olarak style ile style sport arasında ne fark vardır ? bu konuda beni bir bilgilendirirseniz sizlere çok minnettar kalacağım. Düzenleyen : atılkan06
eğer söylediğiniz gibi bu araçları birbirinden farklı kılan sadece bir kaç krom aksesuar ise kimse kusura bakmasın ama çok komik değilmi?
Aralarında zaten 200TL fiyat farkı var...zevk meselesi, kimi kromdan hoşlanır kimi sade olmasından, aslında güzel bi düşünce sonradan yaptırmaktansa 200TL fark verip üzerinde orjinal almak çok daha iyi....
bencede bir kaç krom dan ibaretttir bu fark. http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=aracozellikler&tid=2&model_id=4&menu_id=21&ordercolumn=1.1 şu linki incelediğimde platiinyum ile platinyum plus arasındaki tek farkın, usb li teyp olduğunu gördüm.ne kadar enteresan dimi
Benim bildiğim tek fark, jantlarda. Style de 14" jant , Style sports da 15" jant var. Fotolarda sanki jantın 15" gibi duruyor. Dolayısıyla style sports sanırım araban.
Hayır kromlarla alakası bile yok.Çünkü şu an selectlerde bile krom kaplamalar mevcut... Style ile style sport arasında 15 inc jant farkı var sadece
evet jantlarım 15". demek ki benim aracımda style sport oluyor. aracımdan herşeyiyle çok memnundum, taki dolu afetini yaşayana kadar. valla resmen araçtan soğudum desem yeridir. baya hasar verdi benim araca.. ankarada autokıng'e felan götürdüm ama göçüklerin %95'ini düzeltebiliriz diyorlar. o kadar hevesle al, arabaya toz kondurtma şu başımıza gelene bak kapı direklerinde bile göçükler var. ne yapacağımı bilemiyorum. dolunun vurduğu günden beri aracımı yıkatmadım. göçükleri görüpte canım sıkılmasın diye. Düzenleyen : atılkan06