Alti yıldır ailemizin bir ferdi gibi olan erabamizlayollarimiz ayrıldı! Insanın içi bir buruk oluyor ilk göz ağrısını satinca
Aynen ben de yeni accent blue için bayii ile anlaştım, pazartesi aracı teslim edeceğim ama oğlum şimdiden ağlamaya başladı, nasıl vedalaşacağız bakalım erabamızla
benim henüz o kadar uzun sürem olmadı ama arada yeni araba bakarken bile diyorum şimdi bunu bırak başkasına geç nasıl olur falan diye... garip bir albenisi var bende de... ne olursa olsun bir adamın arabasından ayrılması zor iş...
o anı fotoğrafladım yakın zamanda gerçekten kötü bir duygu yeni araba alsanız bile insanın içinde bir burukluk oluyor.Hele sattığınız yer aynı şehirse önünüzde başka biri kullanırken daha kötü oluyor Herşeyin hayırlısı Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun lakin, eşyayla duygusal bağ kurmamak lazım. Çizilir, bozulur, kırılır,satılır, alınır. Sağlık olsun yeter.
Ben 8 senedir evliyim, ilk arabamı evlenip para biriktirip 7 sene evvel aldım SERÇE idi bu 7 sene süre zarfında 7 tane araba değiştirdim... Eğer duygusal bağı bi kuraydım, depresyona girerdim...
ilkinde öyle olur. sonra alışırsınız merak etmeyin. ilk aracım reno broadwayi satarken içim acımıştı ama sonraki aracım olan vw boranın koltuğuna oturunca nedense bir anda uçuverdi o kalp sızısı
Sıfır alıp tam 4 yıl kullandığım fabiamı sattığım eleman aracı alıp basıcam kırbacı edasıyla gaza basınca kötü olmuştum. Köşeyi patinajla dönüp gitti. Zor bir durum.
Ilk gün için buruk olmuştu ama sonra geçiyor. Dediğiniz gibi biri gider biri gelir yeter ki sağlık olsun.
bunun sebebi binbir zorlukla alıdığımız araçlar olduğu için yoksa bedavadan alınan bir arabaya pek iç çekileceğini sanmıyorum benimde 4üncü arabam hepsini zorluklarla aldım tabiki sonucu sanki arkanızdan satma der gibi geliyor insana yada yaşanmış anılar boğuyor bizi