2008 model 174.000 km de olan 1.5 crdi arabam ilk başlarda araba kalkarken titreme yapmaya başladı rampalarda eski performans yoktu ve ön tekerden inanılmaz koku geliyodu daha sonra fren şişmeye ve tutmamaya başladı daha sonrada fren en dipten tutuyo ama tutup tutmadıgıda belli degil yarn aracımı servise götürücem bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim ışıklarda durmaya çalıştım durmadı yaya çizgisine kadar gittim önümde araba yoktu iyiki
öncelikle fren hidroliğine bakın eksilme var mı yokmu? daha sonra balatalar diskler vs. fren işi ihmale gelmez. umarım en kısa sürede halledersiniz.
bu anlattıklarım 30 dk içinde gercekleşti akşam üzeri bu sorunlar olunca direk arabayı evin önüne çektim işlere dahi gitmedim pazar oldugu için servisede gidemedim fren hidroligine bakıcam birazdan
Fren Hidroligi Azaldımı Patlak Yoksa Balatalar Bitiyor Demektir. Balatalar Sonuna Kadar Eksilmedigi Sürece Frenlemede Fark Olmaz ( 0 Balata İle Kullanılmış Balata Arasnda) Çünkü Balata Azaltıkça Sistem Onu İtiyor Yine Aynı Noktaya Geliyor. Frendeki Güçsüzlük , Pedala Güç Veren Westinghouseden Kaynaklanır. Tabi Direk Ondadır Diyemeyiz. Balata Kokması Vs Durumlar İle Uzaktan Yakından Alakası Yok Westinghousenin
10 bin de balata biteceğini sanmıyorum. bir de balata öyle birden bire bitmez. başka bir sıkıntı var galiba.
100 tl gibi bi masrafı varmış bizim bi arkadaşta olmuştu aynısı merkezde sorun var demişler tamir edilir vs.vs. sizce tamir ne kadar saglıklı olur 100.000 yapttım sorun yok hala dio ama
balatalarım bitmiş ondan yapıyomuş bide o gun sabahtan akşama kadar trafıkteydik rampalardan inerken trafık oldugu için vistesi boşa alıyodum balatalar çok ısınınca fren beyni kendini korumaya almış nasıl bi beyinse arka ve ön balatalar kaliteli 120 tl degişti arkalar kampana şuan frenler on nuamra ustune dokunmam yetiyo