Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda eyp tarafından 24 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    89
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Arkadaşlar merhaba dün bende bir era alarak aranıza katılmış oldum.Benimle fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    1-Aldığım araç 1.4 team expo abs'li versiyon.Benim alacağım araç ötv 'nin belli olduğu dönemde team abs idi ama araç bulamadım.Bu araçta aynalar manuel idi.1 ay sonra zam geldi.Araca elektrikli ve ısıtmalı yan ayna koymuşlar ama orjinal teybi yok fabrikadan bu şekilde gelmiş sizce bu ne kadar doğru fiyatıda zamlı fiyat tabiki bana söylenen abs 'den vazgeçersem orjinal cd'li versiyon varmış sizce bu çokmu mantıklı?
    2- En önemlisi bu çünkü yarın sırf bu yüzden servise gitmeyi düşünüyorum.Aracın direksiyonu çok sert bugün motor kısmına baktım hidrolik yağını koyacağım kısım yok ama kitapta gösteriyo direksiyon hidrolik değilmidir?Bayi bana elektro olduğu için bu şekilde olduğunu söylüyor ama inandırıcı gelmedi fikirleriniz nedir?
    3-Aracımda alarmın olduğunu nasıl anlarım?Akşamları yanan ve sönen bir ışık yok bayi bana kitli şekilde kapı zorlandığında çalacağını söyledi ama öyle birşey olmadı acabakandırıldım mı?Era'nın expo donanımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim

2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    expo larda elektrikli direksiyon oldugunu biliyorum bu yuzden hid. yok..abs den vaz gecip tey almak çok mantıklı görünmuyor..onun yerine kendiniz guzel bir teyb alabilirsiniz hatta navigasyonlu..yanıp sönen ışık bildiğim kadarı ile tayb in ustunde idi sizde teyb yok karısık bir durum..hyundai de olan pasif alarm dır yani kapılardan herhangi birinin acıldıgında korna çalar..bunu denemenin yolu aracınızı kumandadan kilitleyin daha sonra kapıyı anahtarla acın kornanın kesik kesik çalması gerek..hayırlı olsun..

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun,
    bende expo aldım ama ruhsat çıkmadı henüz, pazartesi teslim alıcam,
    sorularınıza gelince; istediğiniz teybi taktırabilirsiniz, hemde uygun fiyata ama abs nasıl taktıracaksınız
    expo modellerde elektrik destekli hidrolik direksiyon var bildiğim, mutlaka yağ koyma yeri vardır ama farklı yerdedir belki
    alarm olduğunu kapıya yapıştırılmış hyundai security gibi bir yazı var, bence ordan anlaşılır.

güle güle kullanın

4. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    aracınız hayırlı olsun arkadaşların fikirlerine katılıyorum...

5. İsmail ÇINAR

İsmail ÇINAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kazasız belasız kullanın inşallah.

Bu Sayfayı Paylaş